07 / 05 / 2024

karadenize kaç tünel yapılacak

karadenize kaç tünel yapılacak

Doğu Karadeniz Bölgesi’ne Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 adet tünel yapılacağı belirtildi.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Artvin Borçka'da Camili tünel projesinin akıbeti mecliste!

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kağıthane Yahya Kemal Tünel Projesi imar planı askıda!

Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Tünel Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Maçka Parkı'na tünel planı protesto edilecek!

Doğa ve yaşam savunucuları İBB ve İstanbul Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulları’na itiraz dilekçelerini verdi. Maçka Parkı'na tünel planını istemeyen vatandaşlar 4 Şubat'ta bir araya gelecek.

Konya Ovası Mavi Tünel projesinin inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin GAP’tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında çalışmaları yürütülen ‘Mavi Tünel’ ile Akdeniz’e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Mavi Tünel projesiyle ilk kez Konya Ovası'na su veriliyor!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Emlak vergisi oranı binde kaçtır?

Mesken, işyeri, arsa ve araziler için ödenen vergilerin başında emlak vergisi geliyor. Emlak vergisi taşınmazın türüne ve belediyesine göre belirlenen oranlar ile hesaplanıyor. Peki, emlak vergisi oranı binde kaçtır?

Site yönetimi toplantı yeter sayısı kaçtır?

Site yönetiminde kararların alınabilmesi için, kat maliklerinin en az yılda bir kere toplantı yapmaları gerekiyor. Peki, site yönetimi toplantı yeter sayısı kaçtır?

Kocaeli Kağıt Müzesi ne zaman açılacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Seka Kağıt Müzesi’nde çalışmalar devam ediyor. İnşaat çalışmalarının bittiği Kağıt Müzesi’nde sergileme yapılacak objeler için taşıyıcı pano ve vitrin yerleri kuruluyor.

3 Katlı Büyük Tünel seçimden önce ihaleye çıkacak!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "3 katlı tünel projesi seçimden önce ihaleye çıkmaya çalışacaklar arkadaşlarımız, yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Ama belki bir aksama, gecikme olursa belki seçim sonuna kalabilir" dedi.

Antalya'nın batısına dev bir tünel geliyor!

Ulaştırma Denizcilik Eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya’nın batısına dev bir tünel yapılması için çalışma içerisinde olunduğunu kaydetti. Elvan Demre ve Kaş’ın en büyük sıkıntılarından birisinin ulaşım olduğuna dikkat çekti.

Balıkesir kağıt üretim tesisi ve enerji santrali projesi halk toplantısı 7 Mayıs’ta!

Balıkesir İli Altıeylül ilçesibde Albayrak Turizm Seyahat A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kağıt Üretim Tesisi Ve Enerji Santrali Projesi projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs'ta yapılacak.

karadenize kaç tünel yapılacak Haberi

karadenize kaç tünel yapılacak

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon bölgelerinde yapılacak tünellerin detayları paylaşıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nde alınan bilgilere göre, 2015 yılında Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerine 22 km bölünmüş yol çalışması, 519 km asfalt onarım çalışması yapılacak.


2015 yılında Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerine yapılması planlanan çalışmalar ise şöyle:


Artvin:

"5 km bölünmüş yol, 7 km tek yol iyileştirme, 104 km asfalt onarım çalışması, bin m2 Trafik Düzey İşaretleme, 236 bin m2 Trafik Yatay İşaretleme, 14 km otokorkuluk, 1 adet kaza kara nokta, 4 adet tünel."


Trabzon:


"5 km bölünmüş yol, 5 km tek yol iyileştirme çalışması, 113 km asfalt onarım çalışması, 2 bin m2 trafik-düzey işaretleme, 251 bin m2 trafik-yatay işaretleme, 29...