30 / 04 / 2024

Karaderili Grup yalova otel yatırımı

Karaderili Grup yalova otel yatırımı

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Karaderili Şirketler Grubu Terma Garden projesine start verdi!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'daki ikinci yatırımı olan Terma Garden, 40 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Terma City'e gelen yoğun taleple Terma Garden projesine start veren grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırmayı planlıyor. 

Terma Garden Yalova için düğmeye basıldı!

Hayata geçirdiği Terma City yatırımıyla dikkat çeken Karaderili Şirketler Grubu, Terma Garden Yalova için düğmeye bastı.

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Yalova Terma City hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirilen, 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal otel Terma City açıldı...

Yalova Terma City 2019'da açılıyor!

Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas,180 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Yalova Terma City'i 2019'un başında açmayı planladıklarını söyledi..

Yalova Terma City'de sona yaklaşıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Yalova Terma City'de sona gelindi.

Yalova Terma City'de sona yaklaşıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırım ile Yalova'da hayata geçirilen ve alanında Marmara'nın en büyüğü olan Yalova Terma City projesinde sona gelindi. 

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

Yalova Termal Palace'ın rezervasyonu şimdiden tamamlandı!

Yalova Termal Palace ‘ın 2200 odasının rezervasyonu şimdiden tamamlandı. 2016 yılının başında otelin pazarlaması için özellikle Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da 15 ayrı satış ofisleri kuran Karaderili bu çalışmasının meyvesini toplamaya başladı.

Karaderili Grup yalova otel yatırımı Haberi

Karaderili Grup yalova otel yatırımı

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.


Karaderili Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, 2017’nin mayıs ayında hizmete açacakları Yalova Thermal Palace Resort’ta yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi. 


Karaderili, “Termalin başkenti Yalova’nın Termal ilçesine bağlı Akköy’de 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal turizm kompleksini 2017 yılının ilk çeyreğinde hizmete açacağız. Otelin tanıtımı için özellikle Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da ofis açtık. Bu ofislerle Türkiye’nin doğal hazinesini, şifalı sularını, tüm dünyaya tanıtıp yılda 700 bin yabancı turist ağırlamayı hedefliyoruz” dedi.


Kongrelere uygun


Yalova’nın en büyük ihtiyacı olan toplantı ve kongre salon açığını da bu yatırımla kapatacaklarını söyleyen Karaderili, Yalova Thermal Palace’ta 4 ayrı toplantı ve...