02 / 05 / 2024

Terma Garden Yalova için düğmeye basıldı!

Terma Garden Yalova için düğmeye basıldı!

Hayata geçirdiği Terma City yatırımıyla dikkat çeken Karaderili Şirketler Grubu, Terma Garden Yalova için düğmeye bastı.



Türkiye’nin ekonomik gücüne güvenerek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde de yatırımlarını sürdüren ve 26 senedir termal turizmin lider şirketleri arasında yer alan Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas, söz verdiği gibi ikinci yatırımı için de düğmeye bastı.

Terma Garden Yalova için düğmeye basıldı!

Tevfik Talas, yatırımlarını erteleyen işadamlarına “Yatırımı durdurmayın. Şimdi yatırım yapmazsanız ne zaman yapacaksınız” tavsiyelerini verdi. Talas Yalova’da hayata geçirdikleri Terma City’nin yanıbaşında yer alan arazide 40 milyon dolarlık yeni yatırıma başladıklarını söyledi. Talas, konuyla ilgili olarak, “Yeni projeyle Yalova’ya yapılan yatırım miktarı 180 milyon dolardan 220 milyon dolara çıkacak” dedi. 6 ay önce başlanan Terma Garden otel inşaatının 2022 son çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

Tevfik Talas, "Terma Garden otelimiz sadece iyileşmek için değil, yenilenmek için de dizayn ediliyor. Biz buna yeni nesil termal diyoruz. Termal Turizm, yatırımlarımızla kabuk değiştiriyor. Diğer illere termal yatırım yapanlar için övünerek şunu söyleyebilirim: Termalin başkenti Yalova ‘’Termal” ilçesidir’’ şeklinde konuştu.

Terma Garden Yalova için düğmeye basıldı!
 
Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaderili şirketler grubu, Bodrum, Kuşadası, Yalova otelleri ile başladığı serüvenini Yalova Terma Garden ile sürdürüyor.
 
Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!


Geri Dön