13 / 05 / 2024

Karagöl beypazarı belediyesi kiralama

Karagöl beypazarı belediyesi kiralama

Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin. Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı.

Beypazarı Belediyesi'nden başkentte satılık arsa!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Beypazarı Belediyesi başkentte 6 bin 500 metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan 6 bin 507 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Nevşehir'de KDV'den muaf 51 adet iş yeri ve 1 adet arsa satılıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Nevşehir ili Gülşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Karavezir Mahallesi'nde yer alan 51 adet iş yeri ile Çayır Mahallesi'ndeki 1 adet arsayı satıyor. İşte satışla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

İzmir Beştepeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, Beştepeler'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için imar planlarını askıya çıkardı. 

Konya Meram Turgutreis Evleri için ön kayıtlar başlıyor!

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi, ilçe genelinde yeni konut projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Karagöl beypazarı belediyesi kiralama Haberi

Karagöl beypazarı belediyesi kiralama


Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın özverili çabaları sayesinde, doğa harikası Karagöl Tesisinin,Beypazarı Belediyesi tarafından kiralama işlemi tamamlandı. 


Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı. Karagöl Beypazarı Belediyesi tarafından 5 yıllık süre ile kiralandı.


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Karagöl bölgemizin en önemli doğal güzelliklerinden biri ve uzun süredir atıl durumda, Beypazarı'nın turizm potansiyelini arttırmak için yaptığımız en önemli projelerden biri olan alternatif turizm projemizin önemli ayaklarından birini Karagöl oluşturuyor. Artık Karagöl Alternatif Turizmde İlçemizin Türkiye ve Dünyaya açılan kapısı olacak Beypazarı'mıza ve bilge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.



Beypazarı...