12 / 05 / 2024

Karagöl kiralandı mı

Karagöl kiralandı mı

Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin. Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Karagöl artık Beypazarı Belediyesi'nin!

Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin. Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı.

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Uşak’a yeni sağlık müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Uşak’ın merkez Cumhuriyet Mahallesinde 8 bin 733 metrekare alana yapılacak olan yeni İl Sağlık Müdürlüğü binası temeli, Vali Ahmet Okur tarafından atıldı.

Uşak Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 2017'de tamam!

Uşak'ta yapımına başlanan ve 9 milyon TL'ye mal olacak İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 1 buçuk yılda tamamlanacak. Yeni hizmet binasının 3 katlı olacağı belirtiliyor.

1944 yılında Mısır Çarşısı'nda dükkanların kirası 1.200 lira!

1944 yılında Mısır Çarşısı'nı tanzim ederek çarşıda bulunan dükkanları kiraya veren İstanbul Belediyesi, çarşıda bulunan dükkanların senelik kirasını bin 800 liradan bin 200 liraya indirmiş.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ihale edilecek!

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Emniyet Müdürlüğü şubelerini tek çatı altında toplayacak olan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaat projesinin TOKİ'ye teslim edilmesinin ardından temel atma işlemi bekleniyor.

Hacizli tapu satılır mı?

Haciz, alacaklının teminatı olup; haciz ile borçlu kişinin borcu miktarınca menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına cebri icra suretiyle kısıtlama yapılıyor veya el konuluyor. Peki, hacizli tapu satılır mı?

Niğde Karagöl ve Çinili göl civarına kış sporları tesisi!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağları'nın Ulukışla İlçesi Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili gölleri civarında kış sporları tesisi kurulacağını belirtti.

Kiralanan evde değişiklik yapılır mı?

Mal sahibi olarak evinizi kiraya verdiğinizi düşünelim. Peki, kira sözleşmesi süresi içinde kiralanan evde değişiklik yapılır mı? Kirayaveren yenilik yapabilir mi? Kiracı kiraladığı evde değişiklik veya yenilik yapabilir mi?

Eş rızası olmadan ev satılır mı?

Bir kimse, eşiyle beraber yaşadığı, aile hayatı sürdürdüğü aile konutunun üzerinde, eşinin rızası olmadan bazı tasarruflarda bulunamıyor. Peki, eş rızası olmadan ev satılır mı?

3.derece sit alanına ev yapılır mı?

Tarihte yaşamış medeniyetlerden bizlere miras kalan yapılarına ve bulunduğu bölgelerin genel ismine sit alanı deniyor. Bu alanlarda belirli kurallar dahilinde yapılaşmaya izin veriliyor. Peki, 3.derece sit alanına ev yapılır mı?

Karagöl kiralandı mı Haberi

Karagöl kiralandı mı


Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın özverili çabaları sayesinde, doğa harikası Karagöl Tesisinin,Beypazarı Belediyesi tarafından kiralama işlemi tamamlandı. 


Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı. Karagöl Beypazarı Belediyesi tarafından 5 yıllık süre ile kiralandı.


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Karagöl bölgemizin en önemli doğal güzelliklerinden biri ve uzun süredir atıl durumda, Beypazarı'nın turizm potansiyelini arttırmak için yaptığımız en önemli projelerden biri olan alternatif turizm projemizin önemli ayaklarından birini Karagöl oluşturuyor. Artık Karagöl Alternatif Turizmde İlçemizin Türkiye ve Dünyaya açılan kapısı olacak Beypazarı'mıza ve bilge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.



Beypazarı...