07 / 05 / 2024

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat adres

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat adres

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karagöz ve Ömer Karagöz ortaklığında kuruldu. 

Çorumlu Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çorumlu Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Çakmak tarafından kuruldu.

5 aylık enflasyon rakamı resmen belli oldu! Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte yeni zam tablosu!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. 5 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından gözler emekli ve memur maaşların çevrildi. Peki Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte detaylar...

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bedran Bahadır tarafından kuruldu.

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Kasko fiyatları üçe katlandı! Şirketler bazı modellere kasko yapmıyor! Aracı olanlar mutlaka okusun!

Araç fiyatlarındaki artışın ardından gözler kasko ve sigorta poliçelerine çevrildi. Tüketici Konfederasyonu Sigorta Komisyonu Başkanı Turusan Bağcı, "Geçen yıla göre fiyatlar ortalama yüzde 140 oranında artış gösterdi" ifadesini kullandı.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat adres Haberi

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat adres

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karagöz ve Ömer Karagöz ortaklığında kuruldu. 

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Yakacık Çarşı Mahallesi Hediye Sk.No:7...