01 / 07 / 2024

karakaşgil inşaat mudanya okul yapımı

karakaşgil inşaat mudanya okul yapımı

Siteler, Eğitim ve Yeni mahallelerde 900 öğrenci yıllardır taşımalı sistemle Mudanya merkezdeki okullarda eğitim görüyor. Siteler’e yapılacak okulun inşaatı başladı. Okulun 270 günde bitirilmesi planlanıyor...

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Zübeyde Ana Çocuk Akademisi'nin kaba inşaatı bitti!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmalarına başlanan Zübeyde Ana Çocuk Akademisi inşaatında sona gelindi. Bu yıl açılan akademi Türkiye'nin en büyüğü olacak.

Mudanya Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımına başlanılan Mudanya'daki Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı. Temelden 36,5 metre yüksekliğe sahip barajın 2019 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Mudanya'daki otel inşaatı mühürlendi!

Bursa'nın Mudanya İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'ndeki otel inşaatı aykırı imalat yapılması nedeniyle belediye tarafından mühürlendi. Yapı sahibine ise 365 bin 189 lira para cezası verildi.

Akiş Beykoz projesi kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1893 ada 27 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı... 

Akiş Beykoz projesinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde hayata geçireği projesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.

Fcc Fıçıcıgil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fcc Fıçıcıgil İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Fıçıcıgül ve Metin Fıçıcıgil ortaklığında kuruldu.

Türk Kızılayı'ndan Kırklareli'de inşaat ihalesi 3 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli Karakaş Mahallesi'nde yeni bina inşaatı yaptırılacak. İnşaat ihalesi 3 Ekim'de yapılacak..

İnşaat firmaları Mudanya'da atağa geçecek!

A Gazete yazarı Can Ceperli bugünkü yazısında Bursa'da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Ceperli, Mudanya'da inşaat firmalarının atağa geçeceğini açıkladı.

Mudanya'daki Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı destek bekliyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde temeli geçen şubat ayında atılan Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı için destek çağrısında bulunuldu.

Rusya'da inşaat kritik sektör!

Rusya'da inşaat, enerji, turizm ve ihracat fırsatları bulunuyor. KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, Türk sanayicisinin kalitesi ile kendini Rusya'ya hatırlatması gerektiğini söylüyor.

Bursa Mudanya Köprülü Kavşağı'nda inşaat çalışmaları başladı!

Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı yapım çalışmaları kapsamında köprülerin yıkılması, okulların kapanmasının ardından 20 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

karakaşgil inşaat mudanya okul yapımı Haberi

karakaşgil inşaat mudanya okul yapımı


Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Siteler Mahallesi’ne yapılacak okulun inşaatına başlandı.


Siteler, Eğitim ve Yeni mahallelerde 900 öğrenci yıllardır taşımalı sistemle Mudanya merkezdeki okullarda eğitim görüyor. Siteler’e yapılacak okulun inşaatı başladı. Okulun 270 günde bitirilmesi planlanırken, inşaatı yüklenen firma inşaatı 2014-2015 eğitim-öğretim yılkı öncesi bitirmeyi hedefliyor. Bursa İl İdaresi tarafından 1 milyon 900 bin liraya ihale edilen okulu Karakaşgil İnşaat yapacak. Bir kısmı belediyeye, bir kısmı da hazineye ait olan 3600 metrekare arsaya 1000 metrekare üzerine 3 katlı olarak inşa edilecek 24 derslikli okulda çok amaçlı salon, laboratuarlar, öğretmen, idare odaları ve çeşitli odalar bulunacak.


Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Sagun, çalışmaları yerinde inceledi, Kaymakam Çiftçi, “Okulumuz 24 derslikli olacak. Okulumuzun inşaatı tamamlandıktan sonra Eğitim, Siteler ve Yeni...