03 / 05 / 2024

Karaköprü Basın Sitesi teslim

Karaköprü Basın Sitesi teslim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa'da yaptırılan Karaköprü Basın Sitesi ve Maşuk 450 Konutun anahtarları düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Şanlıurfa Karaköprü'ye 620 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Bahçelievler Basın Sitesi konut sakinleri mağdur oldu!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan Basın Sitesi’nin riskli olması sebebi ile boşaltılması sonucunda konut sakinleri mağdur oldu. Daire ve dükkân sahipleri, nakliyat parası bulamadıklarından dolayı eşyalarını çıkartamıyor. 

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi'nin kura çekilişi bugün!

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde yer alan 110 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Şanlıurfa Karaköprü'deki yeşil alanlara dökülen hafriyat TBMM'de!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yeşil alanlara hafriyat döküldüğü iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Karaköprü'de 41.2 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Karaköprü Mahallesi'ndeki 9 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Arsaların ihalesi, 19 Ekim'de gerçekleşecek..

Şanlıurfa Karaköprü'ye yapay şelale geliyor!

Karaköprü'nün Karşıyaka mahallesinde dere peyzaj çalışmalarının bitiminin ardından söz verilen şelale yapımında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şelalemiz, Karaköprü'ye çok güzel bir görsellik katacak" dedi.

Nihat Çiftçi Karaköprü yatırımlarını değerlendirdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Karaköprü Basın Sitesi teslim Haberi

Karaköprü Basın Sitesi teslim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa'da yaptırılan Karaköprü Basın Sitesi ve Maşuk 450 Konutun anahtarları düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 


Gap Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen anahtar teslim törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Biiyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, TOKİ yetkilileri ve hak sahibi gazeteci ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Bakan Faruk Çelik: "679 hak sahibinin konut sahibi olmasında birazcık da olsa tuzumuz olduğu için Allah'a şükrediyorum" dedi. Son dönemlerde Şanlıurfa'ya yapılan yatırımlara da değinen Bakan Çelik; on üç yılda Türkiye genelinde 685 bin yaptıklarını belirterek, Türkiye'nin her tarafına hizmet götürdükleri kaydetti. Anahtarları teslim edilecek 679 konutun sahiplerine hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını sürdüren Bakan Çelik; devam eden konutları da...