07 / 10 / 2024

Karaköprü park projesi

Karaköprü park projesi

Karaköprü Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşların daha rahat dinlenip zaman geçirecekleri park alanları oluşturmaya devam ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ'den Şanlıurfa Karaköprü'ye 620 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Karaköprü'de acele kamulaştırma yapılacak!

Karaköprü Trafo Merkezi Projesi kapsamında Karaköprü İlçesi'ndeki bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Şanlıurfa Karaköprü'ye yeni park!

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi, ilçenin değişik Mahallelerinde park yapım çalışmalarına devam ediyor.

Melensu Park Projesi için ilk kazma vuruldu!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Melensu Park Projesi için uygulamaya geçildi. 80 dönümlük alan üzerinde iki etaptan oluşan Melensu Park Projesi tamamlandığından Düzce’nin vitrini olacak.

Şanlıurfa Karaköprü kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı!

ŞANLIURFA’da merkez İlçe Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi'nde yaptırılan kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı. Semt pazarının açılış törenine; Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve pazarcı esnafı katıldı.

10 soruda Bakırköy Ağaoğlu Central Park projesi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projenin lansmanı yarın yapılacak. İşte fiyat ve ödeme planı henüz netleşmeyen 10 soruda Bakırköy Ağaoğlu Central Park projesi...

Samandağ Sahil Park Projesi incelendi!

Vali Ercan Topaca, Samandağ Mehmet Selim Kara Meslek Yüksekokulu Protokol Töreni'ne katılmak üzere geldiği Samandağ ilçesinde, Deniz Sitesi Hıdır Aleyhisselam Türbesi etrafında yapımı süren Sahil Park Projesi'ni de inceledi.

Serdivan'da Her Mahalleye Yeni Park projesi devam ediyor!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ’Her Mahalleye Yeni Park’ projesi kapsamında sözünü verdiği ve tek tek hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde sona gelindi!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Projemiz içerisinde yer alan Kültür Merkezi’nin imalat çalışmalarında sona geldik" dedi

Şanlıurfa Karaköprü Basın Sitesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Karaköprü ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle örnek bir belediyecilik sergileyen Karaköprü Belediyesi, İlçeye bağlı Akbayır mahallesinde, alt yapısı tamamlanan TOKİ Basın Sitesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmaların sürdürüyor.

Karaköprü park projesi Haberi

Karaköprü park projesi

Karaköprü Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşların daha rahat dinlenip zaman geçirecekleri park alanları oluşturmaya devam ediyor. Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesinde yapımına başladığı park, kısa bir süre içinde tamamlama aşamasına getirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, “3 bin metrekare alan üzerine yaptığımız parkımızı en kısa sürede hizmete açacağız” dedi. Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırıyor.Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Narlıkuyu mahallesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta incelemelerde bulundu. Parkın son durumunu yerinde gören Başkan Baydilli inceleme sırasında işçilerle birlikte parka ağaç dikti. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade...