26 / 07 / 2024

Karaköy Abed Han icra

Karaköy Abed Han icra

İstanbul İli, Beyoğlu ilçesi Kemankeş Mahallesi'nde Kemankeş caddesine bağlı Erişteci sokak ile çıkmaz sokağa cepheli Abed Han 46 milyon 150 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Karaköy’deki Tahir Han, TSKB GYO'nun oldu!

Karaköy Tahir Han'ın satışı tamamlandı. TSKB GYO, Tahir Han'ın şirketlerine ihale edildiğinin tebliğ edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Karaköy’deki Tahir Han 230 milyon TL'ye satışa çıktı!

Mimar Vedat Tek’in imzasıyla 1935'te hayata geçirilen Karaköy’deki Tahir Han, açık artırmayla satışa çıkarılacak. İstanbul Boğazı’nı gören 7 katlı tarihi bina için 230 milyon Türk Lirası muhammen değer biçildi. 1. artırma başlangıç bedelinin ise 115 milyon 30 bin Türk Lirası olduğu belirtildi.

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor!

İstanbul’un en eski hanları arasında yer alan Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor. 17’nci yüzyılda inşa edilen tarihi yapı ilgisizlikten çökmeye başladı.

Beyoğlu'ndaki Ömer Abed Han 76.8 milyon TL'ye satışta!

Beyoğlu'nun Kemankeş ilçesinde 1909 yılında inşa edilen Ömer Abed Han 76 milyon 895 bin TL'ye satışa çıktı.

Karaköy Abed Han icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Beyoğlu ilçesi Kemankeş Mahallesi'nde Kemankeş caddesine bağlı Erişteci sokak ile çıkmaz sokağa cepheli Abed Han 46 milyon 150 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Karaköy Tarihi Paket Postahanesi yıkıldı!

Galataport projesi kapsamında yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, bir yıkım daha geldi. Tarihi Paket Postahanesi'nin de yıkımı gercekleşti.

Karaköy yolcu salonu yeniden yapılacak!

Karaköy yolcu salonu geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Tarihi binanın yıkılmasına gelen tepkiler üzerine açıklama yapan projeyi gerçekleştiren firma, binanın birebir aslının yeniden yapılacağını açıkladı.

Mimarlar Odası'ndan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Galataport projesi için güvenlik kapsamında yıkılan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki gösterdi. Mimarlar tarihi yapının yıkımıyla ilgili işlem başlatılması gerektiğini belirtti.

Galataport'tan Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama!

Galataport tarafından yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama geldi. Açıklamada, yıkımın can güvenliği gerekçesiyle yapıldığı yer aldı.

Tarihi Karaköy yolcu salonu yıkıldı!

Galataport projesi için tarihi Karaköy yolcu salonunun denize bakan cephesi yıkıdı. TMMOB Mimarlar Odası yıkıma tepki gösterdi.

Karaköy Abed Han icra Haberi

Karaköy Abed Han icra

İstanbul İli, Beyoğlu ilçesi Kemankeş Mahallesi'nde Kemankeş caddesine bağlı Erişteci sokak ile çıkmaz sokağa cepheli olan Abed Han icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan Abed Han için 46 milyon 150 bin TL bedel isteniyor. 

Karaköy Abed Han'ın ihalesi 22 Mart 2019 Cuma günü saat 13.30.’ dan - 13.35’ a kadar, İstanbul Adalet Sarayında B2 424 Nolu 10.Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda ÇAĞLAYAN İSTANBUL adresinde yapılacak. 

TAPU KAYDI : İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi Kemankeş Mahallesi Erişteci ve Havyar Hanı içi 94 ada 75 parsel 712,00 metrekare kargir Abed Han nitelikli taşınmaz.

İMAR DURUMU : İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesinin 2017/685 esas sayılı kıymet takdirine itiraz sayılı dosyasında bulunan bilirkişi raporunda ''Beyoğlu Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğünün 22.04.2013 tarih ve Ç-4908 sayılı yazısında, konu...