28 / 04 / 2024

karaköy novotel değerleme raporu

karaköy novotel değerleme raporu

Akfen GYO'nun bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş portföyündeki Karaköy Novotel Projesi değerleme raporu yayınlandı...

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Karaköy Novotel otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Akfen Karaköy Novotel otelin değeri kaç lira oldu?

Emlak Konut GYO Ormanköy gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ormanköy projesi için hazırlatılan değerleme raporunu yayınlandı. 

İş GYO Kasaba Evleri 2020 yılı değerleme raporu!

İş GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 115 ada, 5 parsel üzerinde yer alan Kasaba Evleri projesinin değerleme raporunu yayınladı. 

Yeşil GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil GYO'nun portföylerinde bulunan varlıklar için ve 2021 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Vakıf GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan ve değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmasından değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Pera GYO 2021 yılı değerleme firmasını seçti!

Pera GYO'nun her bir varlık hakkında 2021 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Akmerkez GYO 2021 yılı değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı için Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Torunlar GYO, Invest Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Torunlar GYO'nun portföyünde değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

karaköy novotel değerleme raporu Haberi

karaköy novotel değerleme raporu


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş portföyünde yer alan Karaköy Novotel Projesi'ne ait ve değerleme çalışması TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş tarafından yapılan 31 Aralık 2012 tarihli değerleme raporu için