10 / 05 / 2024

Karaköy Novotel projesi kredi sözleşmesi

Karaköy Novotel projesi kredi sözleşmesi

Akfen Gayrimenkul Ortalığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. portföyünde bulunan 200 odalı Karaköy Novotel projesinin finansmanı için kredi sözleşmesi imzaladığını duyurdu...

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Karaköy Novotel otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Akfen Karaköy Novotel otelin değeri kaç lira oldu?

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Karaköy ve Tophane, Galataport'tan sonra öne çıktı!

Galataport projesi özellikle son dönemlerde Karaköy ve Tophane'yi öner çıkarttı. Bölgeye yapılan restoran ve otel yatırımları peş peşe geldi...

Gülay Yedekci: Karaköy Yolcu Salonu neden yıkıldı?

Karaköy Yolcu Salonu'nun Galataport Projesi kapsamında yıkılması hususu TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Başbakan Yıldırım'a 6 soru sordu..

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Karaköy Tarihi Paket Postahanesi yıkıldı!

Galataport projesi kapsamında yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, bir yıkım daha geldi. Tarihi Paket Postahanesi'nin de yıkımı gercekleşti.

Mimarlar Odası'ndan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Galataport projesi için güvenlik kapsamında yıkılan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki gösterdi. Mimarlar tarihi yapının yıkımıyla ilgili işlem başlatılması gerektiğini belirtti.

Tarihi Karaköy yolcu salonu yıkıldı!

Galataport projesi için tarihi Karaköy yolcu salonunun denize bakan cephesi yıkıdı. TMMOB Mimarlar Odası yıkıma tepki gösterdi.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

Novotel Karaköy'de hizmete giriyor!

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

Karaköy Şehir Hatları'na yeni vapur iskelesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi Ve İskele Binası Yapımı Projesi için harekete geçti. Yeni iskele yapımı projesi yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak...

2002 yılında Karaköy'ün çehresi değişecekmiş!

2002 yılında Türkiye Denizcilik İşletmeleri tarafından hazırlanan 350 milyon dolarlık (484 katrilyon lira) 'İstanbul Liman Ticaret Kompleksi Projesi'yle, Karaköy'deki İstanbul Limanı ve çevresinin çehresi değişecekmiş.

Turizmciler Karaköy’de toplanıyor!

Ahmet Misbah Demircan, “Şuanda Karaköy’deki yatırımlar sadece ufak bir esinti. Asıl bundan sonraki yatırımlar fırtına koparacak. Bölgede Hamdi Akın, CVK, Seba İnşaat gibi onlarca yatırımcının otel projesi var” dedi.

Karaköy Novotel projesi kredi sözleşmesi Haberi

Karaköy Novotel projesi kredi sözleşmesi

Akfen Gayrimenkul Ortalığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;



Şirketimiz bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş.  portföyünde bulunan 200 odalı Karaköy Novotel projesinin finansmanı için T. İş Bankası A.Ş. ile 17 Ocak 2013 tarihinde imzalanan 25.500.000 Avro limitli kredi sözleşmesi kapsamında Şirketimiz portföyünde bulunan Beylikdüzü, Kayseri, Trabzon, Gaziantep, Bursa, Adana ve Zeytinburnu'ndaki oteller ile Ankara Esenboğa'daki arsanın üst kullanım hakkı 29.05.2014 tarihinde kredi veren lehine ikinci derecede ve birinci sırada ipotek...