02 / 05 / 2024

Karaköy turizm tesis projesi

Karaköy turizm tesis projesi

Ahmet Misbah Demircan, Karaköy’de 320 milyon dolarlık turizm yatırımının devam ettiğini söyledi. Karaköy’ün yeni projelerle şekillenmeye başladığını belirten Demircan, yatırım değeri toplam 320 milyon dolar olan 12 otelin inşaatının sürdüğünü açıkladı.

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aktarli tarafından kuruldu.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi Beyoğlu'nda 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi 550 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda açıldı.

Florya Yeşilköy turizm tesis alanı plan değişikliği askıda!

Florya Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

Sefaköy turizm tesis alanları imar planı değişikliği askıda!

Küçükçekmece Sefaköy Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

Deniz GYO Karaköy binasını Aktarlı Turizm'e kiraladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Karaköy binası, Aktarlı Turizm ve İnşaat İşletmeleri'ne kiraya verildi.

Başakşehir Hoşdere Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

Başakşehir Hoşdere Köyü Muhtelif Parseller ile Bu Parseller Arasında Kalan Yol ve Park Alanlarına ilişkin Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Silivri'de yedi mahallede turizm tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Çeltik - Seymen - Büyükkılıçlı - Büyüksinekli - Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı - Yolçatı Mahalleleri, Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları imar planı askıya çıktı...

Alemdağ Merkez Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy İlçesi, Alemdağ - Merkez ve Çevresi Nazım İmar Planında Turizm Tesis Alanlarına ilişkin Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı...

Karaköy turizm tesis projesi Haberi

Karaköy turizm tesis projesi

Karaköy’ün otel yatırımları ve Galataport ile tarihi yüzünü koruyarak yeni bir dönüşümün öncüsü olacağını kaydeden Demircan, “Şu anda devam eden yatırımlar sadece ufak bir esinti. Asıl bundan sonraki yatırımlar fırtına koparacak. Hepsi cebimizde, büyük bir gürültü ile geliyor” dedi.


Bölgede son 10 yılda 551 binadan 259’unun yenilendiğini belirten Demircan, yeni otellerle turizme 1600 oda kazandırılacağını söyledi. Otellerin istihdama da katkı sağlayacağını vurgulayan Demircan, Galataport ve otellerin doğrudan 7 bin 500, dolaylı olarak 15 bin kişiye istihdam yaratacağını dile getirdi. Demircan bundan sonraki hedefin ise, Taksim Meydanı’ndan başlayıp Galata, Kuledibi ile Karaköy’e gelen değişimin Perşembe Pazarı’na yönelmesi olduğunu ifade etti.


‘Galataport devam edecek’

Galataport’un devlete ödenenden hariç 750 milyon dolar yatırımı olduğunu belirten Demircan, projede 400 odalı otel ile toplam 4 bin kişiye...