04 / 05 / 2024

Karakum Sahili Manolya Park

Karakum Sahili Manolya Park

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Çeyiz düzeceklere müjde! Korkmaz Manolya Collection serisine indirim geldi! 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

Korkmaz'ın Manolya Collection serisine indirim müjdesi geldi! Beyazın zarafetiyle tasarlanan koleksiyon, Manolya çiçeğinin ilham veren güzelliğini sofralara taşıyor. Peki, Korkmaz Manolya Collection ne kadar? İşte fiyatı...

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Cemal    Kavrar tarafından kuruldu.

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu.

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Antalya Selinus Sahili’ne yapılaşma izni!

Antalya Gazipaşa’da yer alan Selinus Sahili 5 yıldızlı otellere açılıyor. Doğal sit alanı olan 2 kilometrelik sahilde yüzde 80 yapılaşma izni verildi.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Karakum Sahili Manolya Park Haberi

Karakum Sahili Manolya Park

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı. Valilik binasında bulunan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa; Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Özel İdaresi yetkilileri, proje yetkilileri ve basın mensupları katıldı. 


Terakki Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Karakum mevkiindeki balıkçı kulübeleri, geçen Nisan ayında Zonguldak Valiliği'nin rekreasyon proje çalışması kapsamında yıkılmıştı. Alana yapılacak olan “Manolya Park Projesi”nin tamamlandığını belirten Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi Öğretim Üyesi Dr. Oktan Nalbantoğlu, projenin detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Projenin, 2017 yılının Haziran ayında bitirilmesinin planlandığı, proje maliyetinin 2 milyon 800 bin TL olduğu ve bu bütçenin 1 milyon 500 bin TL’sinin hazır olduğu belirtildi. Geri...