27 / 04 / 2024

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...



ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı 2020 yılı 3’üncü olağan üye toplantısına katıldı. Akın Akıncı, Konyaaltı Sahili Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dünya'da yer alan habere göre; Akın Akıncı 2020 yılı 3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada, 2019’un son toplantısında 2020 yılı için ülke, aileleri ve kendileri adına iyi dileklerle ayrıldıklarını anımsattı.

Açıklanan rakamlar gerçekten akla hayale sığmayacak rakamlar

Akıncı Konyaaltı Sahili Projesi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

'' Antalya dahil olmak üzere hiçbir kentimizin deprem master planı yok. Neden yok? Çünkü bu planlar seçim zamanı vatandaşa götürüp oy isteyeceğiniz argümanlar değil, bu yüzden kimse buna yanaşmıyor.  Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Parkı’nın işletme ihalesinin iptali ve sonrasında yaşanan gelişmeleri hepimiz yakında takip ediyoruz. Mevcut yönetim burada yapılan usulsüz harcamalarla ilgili çok ciddi iddialarda bulunuyor. Açıklanan rakamlar gerçekten akla hayale sığmayacak rakamlar. Bu harcananlar bizim direkt ödediğimiz vergiler arkadaşlar. Paranın en iyi tarif edilebileceği yer burası, nasıl güçlüklerle kazanılıyor hepimiz çok iyi biliyoruz.''

Hesap vermeli

ANSİAD’ın siyaset üstü bir kurum olduğunu vurgulayan Akıncı, ''A parti, B parti ile bizim hiçbir işimiz yok. Burada harcanan milyarlarca TL’lik rakamlar Sayıştay raporları tarafından doğrulanan rakamlarsa buna bir son verilmeli. Altında kimin imzası varsa bunun müsebbibi kimse hesabını vermek zorunda. Yapanın, yapanların yanına kar kalmasın, mevcut yönetim bu konuyu siyaseten kullanıyorsa da seçim zamanı gereken cevap demokratik yollarla verilir'' diye konuştu.

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!


Geri Dön