18 / 05 / 2024

karaman 2014 projeleri

karaman 2014 projeleri

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refüj düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Konya-Karaman YHT hattının test sürüşleri yarın başlıyor!

2014'te temeli atılan Konya- Karaman- Ulukışla YHT projesinin Konya- Karaman etabının test sürüşleri yarın başlayacak.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Konya-Karaman YHT hattında sona gelindi!

2014 yılında inşaatına başlanılan Konya-Karaman hızlı tren projesinde sona geliniyor. Konya-Karaman-Mersin hızlı tren hattının ilk etabı olan Konya-Karaman bölümünün yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. 

TOKİ'den Konya, Karaman ve Niğde'ye model proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya, Karaman ve Niğde ilçelerindeki yatırımları ve projeleri inceledi. Konutların, “model” olacak nitelikte projeler olduğunu belirtti.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Karaman'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan Karaman'ı 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için kolları sıvadı. Çalışkan Karamanda kentsel dönüşüm projeleri ile şehri hak ettiği yere getirmeyi planlıyor.

Ertuğrul Çalışkan Karaman'da yapılan projeler hakkında bilgi verdi!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi'nin devam eden projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çalışkan, Piri Reis Vadisi Projesi'nin ilk etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Karaman-Konya YHT çalışmalarında sona gelindi!

Karaman-Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Konya-Karaman arası demiryolu inşaat çalışmaları için 01 Aralık 2014-30 Mart 2015 tarihleri arasında tren seferlerine kapatılmıştı..

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

karaman 2014 projeleri Haberi

karaman 2014 projeleri


 Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refüj düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi. Çeltek Mahallesi Şehit Kerim Coşkun Parkı, Yunuskent Mahallesi İbrahim Dölek Parkı, Elmaşehir Mahallesi TOKI Parkı gibi parklarda hummalı bir çalışma yapılıyor. Ayrıca Üniversite yolunda bulunan orta refüj düzenlenerek ekilen bitkilerle daha estetik bir hale getiriliyor. Diğer yandan Hamidiye Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi üzerinde bulunan parklarda ve orta refüjlerde bakım onarım işleri yapılıyor. 

Karaman'ın yaşam kalitesi yüksek bir kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizle, vatandaşlarımızın daha yeşil ve huzurlu bir şehirde yaşamaları için, şehrin dört bir yanında çalışmalar yapıyoruz" dedi


Anadolu...