02 / 05 / 2024

karaman aşağı akın köyü kamulaştırma

karaman aşağı akın köyü kamulaştırma

Karaman-Merkez Akın Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla Karaman Merkez Yukarı Akın ve Aşağı Akın'da belirlenen parseller için acele kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Dünyaca ünlü milyarderden flaş altın açıklaması! Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!

Dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, altın ve gümüş fiyatlarının yeni rekorlar kıracağına dair tahminlerini açıkladı. Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!..İşte ayrıntılar...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Kampanyayı duyan QNB Finansbank'a akın ediyor! Tamı tamına 50 bin TL!

Bankalar son zamanlarda nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kesenin ağzını açtı. Bu seferki kampanya QNB Finansbank’tan geldi. İşte detaylar!

Elinde dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş ''akıllıca değil'' diyerek uyardı! Başınızı taştan taşa vuracaksınız!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlar ve dolar yatırımı yapanlara ''akıllıca değil'' diyerek uyarıda bulundu. Başınızı taştan taşa vuracaksınız! İşte İslam Memiş dolar yorumu...

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

ŞOK Market Cumartesi kataloğu! 6 taksiti duyan ŞOK'a akın edecek! ŞOK aktüel ürünler 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market 15 Ekim 2022 Cumartesi indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. ŞOK aktüel ürünler kataloğunda bugün tüm ürünler 6 taksit fırsatıyla satışa sunulacak. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi aktüel ürünler var, ŞOK katalog ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Pandemide İstanbullular yazlıklarına, yabancılar İstanbul'a akın etti!

Kovid-19 salgınında birçok ülke sınırlarını kapattı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; pandeminin kendini iyice gösterdiği 2020 yılında yabancılar akın akın İstanbul'a geldi. 

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yarın temeli atılacağı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili ilgi çeken açıklamalar yaptı. Projenin finansmanıyla ilgili bir rapor hazırlayan Akın, Kanal İstanbul için finansman bulunamadığını belirtti.

Ahmet Akın'dan Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, çalışmaların hız kesmediği Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili rapor hazırlayarak projenin detaylarına ilişkin konuştu. Proje için 14 senede içinde 6 defa açılış tarihi duyuruldu ancak hala açılmadı.

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri o ilçeye akın etti!

Dünyanın ve Türkiye'nin en zengin isimleri Bodrum Yalıkavak'a akın etti. Birçok ünlü isim hem tatil yaptı, hem de Ege'nin kalbinde ev sahibi oldu...

karaman aşağı akın köyü kamulaştırma Haberi

karaman aşağı akın köyü kamulaştırma


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7850

2015 Yılı Yatırım Programında 1977A010320 proje numarası ile yer alan Küçük Su İşleri Projesi kapsamında Karaman-Merkez Akın Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla ekli harita ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Orman ve Su İşleri Bakanlığının 20/5/2015 tarihli ve 323732 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 11/6/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Liste ve harita için