28 / 04 / 2024

Karaman asfaltlama çalışmaları

Karaman asfaltlama çalışmaları

Karaman Fen İşleri Müdürluğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar şehrin birçok bölgesinde devam ederken, Abbas Mahallesi’nin altyapısı kaldırım çalışmaları tamamlanmış sokaklarına sıcak asfalt serildi.

Karaman'daki yol çalışmaları yeniden başladı!

Karaman Belediyesinin, cadde , yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına Ahmet Yesevi Mahallesi'nde devam ettiği bildirildi. Yazılı açıklamada, çalışmalar kapsamında yolların sıcak asfaltla kaplandığı ve kaldırımların yeniden düzenlendiği belirtildi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Develi Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede çalışmaların başladığını duyurdu.

Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı çalışmaları başlıyor!

Geçtiğimiz ay ihalesi gerçekleştirilen Karaman-Ulukışla hızlı tren hattı yapım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlıyor.Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı ile ilgili müjdeyi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan verdi.

Düzce'de asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

Düzce Belediyesi’nin asfaltlama programında yer alan sokaklarından biri olan Nuri Özkasap Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfalta hazır hale getirildi.

Karaman asfaltlama çalışmaları Haberi

Karaman asfaltlama çalışmaları

KARAMAN Belediyesi'nin şehir genelinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları, geçen yıl altyapısı tamamlanan Abbas Mahallesi’nde devam etti.


Fen İşleri Müdürluğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar şehrin birçok bölgesinde devam ederken, Abbas Mahallesi’nin altyapısı kaldırım çalışmaları tamamlanmış sokaklarına sıcak asfalt serildi.


Diğer yandan “Duvarlı Yol” olarak bilinen Prof. Dr. Ahmet Zeki Velidi Togan Caddesi’nde başlatılan yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Yolu tamamen kazıyarak eski asfaltı kaldıran ekipler, önce yolun tek şeridine sıcak asfalt serdi....