18 / 05 / 2024

Karaman Belediyesi 2014 projeleri

Karaman Belediyesi 2014 projeleri

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refüj düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Çatalca Belediye Meclisi 8 Nisan'da toplanıyor!

Çatalca Belediyesi 2014 - 2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı Meclis Salonunda yapılan birleşim ile yapıldı.

TOKİ Karaman'da 515 konutun teslimi başladı!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 515 konut projesinde teslimler başladı.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Karaman Belediyesi 2014 projeleri Haberi

Karaman Belediyesi 2014 projeleri


 Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refüj düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi. Çeltek Mahallesi Şehit Kerim Coşkun Parkı, Yunuskent Mahallesi İbrahim Dölek Parkı, Elmaşehir Mahallesi TOKI Parkı gibi parklarda hummalı bir çalışma yapılıyor. Ayrıca Üniversite yolunda bulunan orta refüj düzenlenerek ekilen bitkilerle daha estetik bir hale getiriliyor. Diğer yandan Hamidiye Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi üzerinde bulunan parklarda ve orta refüjlerde bakım onarım işleri yapılıyor. 

Karaman'ın yaşam kalitesi yüksek bir kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizle, vatandaşlarımızın daha yeşil ve huzurlu bir şehirde yaşamaları için, şehrin dört bir yanında çalışmalar yapıyoruz" dedi


Anadolu...