08 / 05 / 2024

Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi kararı

Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi kararı

Karaman Merkez'deki bir alan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Mekar Enerji Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mekar Enerji Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaman tarafından kuruldu.

Karaman'da acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek 154 kV Akyel-1 RES TM-Karaman OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Karaman Merkez'deki bir alan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Karaman-Ereğli'de Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Karaman ve Ereğli'de Enerji İletim Hattı için 3 ayrı acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Güneş enerjisinde 1.3 milyar dolarlık ihale 20 Mart'ta!

Karapınar Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nde 1000 MW kapasiteli güneş santrali için 1.3 milyar dolar yatırım yapılacak. İhalesi 20 Mart'ta yapılacak santral için dünya devlerinin içinde yer aldığı 4 grup başvuru yaptı.

ÖİB Maliye Hazinesi'nin Karaman Kırbağı ve Siyaser arsalarını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Karaman Kırbağı ve Siyaser Mahallesi arsasını özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 2 milyon 660 bin TL bedelle Enerji Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş'den geldi.

Niğde Bor Enerji İhtisas Bölgesi'nde sona gelindi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "Niğde'nin Bor ilçesindeki 2 bin 539 hektarlık alanın, 'Niğde Bor Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi' olarak ilan edilmesi için çalışmalar Başbakanlığa iletildi" dedi.

Karaman enerji üretim ve iletişim tesis alanları kiraya mı veriliyor?

Karaman’da mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ve imar planında enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan 10 adet arsanın ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Karaman'da Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı ihalesi 7 Nisan'da!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı olarak planlanan 10 Adet arsa ihaleye çıkarılıyor.

Karaman'da 10 Enerji Üretim tesisi 25 yıllığına kiraya çıkarıldı!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim tesisleri alanı Olarak planlanan 10 adet arsa İhaleye çıkarılıyor.

Türk Telekom'un akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

TÜRK Telekom Grubu Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da başlattı.Karaman’da trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçları Akıllı KenTT Operasyon Merkezi’nden yönetilecek.

Karaman'a 2 yeni güneş santrali kurulacak!

Ermenek'te yaşanan maden kazasıyla gündeme gelen Karaman'da 12 megavat kurulu güce sahip 2 ayrı güneş santrali kurmak için yatırım süreci başladı. Santrali, Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat Tarım Hayvancılık Ticaret AŞ kuracak...

Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi kararı Haberi

Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi kararı

Karaman İli, Merkez İlçesinde Bulunan Alanın Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi Olarak İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için