05 / 05 / 2024

Karaman ermenek fiyatları

Karaman ermenek fiyatları

TOKİ Karaman Ermenek başvuru 2016 dönemi başladı ve 30 Haziran gününde sona eriyor. Projedeki ev fiyatları 64 bin 463 TL'den başlıyor.

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

TOKİ'den Karaman Merkez'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Karaman Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Merkez sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Karaman Kâzımkarabekir'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!

TOKİ Karaman Kazımkarabekir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Kazımkarabekir sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

6 soruda TOKİ Karaman Sosyal Konut Projesi 2022! Karaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 Karaman'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Karaman'da konut fiyatları ne kadar?

O ilde 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Karaman Ermenek Belediyesi tarafından, Karaman ili, Ermenek ilçesi, Seyran Mahallesi'nde yer alan 35 arsa 99 bin 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Simite 2 yılda 7'nci zam! Simit fiyatları ekmek fiyatlarını solladı! İşte 21 Nisan 2022 il il simit fiyat listesi...

Son zamanlarda fahiş zamlarla karşı karşıya kalan tüketiciye kötü bir haberde simit fiyatlarından geldi. Peki simit fiyatları kaç lira? Simitte neden zam geliyor? İşte İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Karaman 21 Nisan 2022 fiyat listesi... 

Simite zam geldi! Karaman’da simit ekmek fiyatını geçti! İşte il il simit fiyat listesi!

Simit fiyatlarındaki artış devam ediyor. Ankara’da ve Karaman’da simite zam geldi. Peki, simit fiyatları kaç TL oldu? İstanbul’da simit fiyatları artacak mı? İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman 156 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Karaman ermenek fiyatları Haberi

Karaman ermenek fiyatları

Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalan bedeli 240 aya kadar taksitlendirilirken, yüzde 15 peşinatta 144 aya kadar taksit sağlanıyor.


Ev fiyatlarının 64 bin 463 TL ile 150 bin 758 TL arasında değiştiği projede aylık taksitler 236 liradan başlangıç gösteriyor. Projede başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


Konut seçenekleri arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede peşinat bedeli 7 bin 736 liradan başlıyor.


TOKİ Karaman Ermenek başvuru 2016 dönemi  başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam edecek. 

Satış duyurusu için