27 / 04 / 2024

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.



Kurban Bayramı yaklaşırken, vatandaşlar seyahat planlarını yapmaya başladı. Yoğun talep nedeniyle özellikle hızlı tren biletleri, vatandaşlar arasında merak konusu oldu. Uygun fiyatlarla konforlu ve hızlı bir yolculuk yapmak isteyenler, "Hızlı tren bilet kaç para?" sorusunun yanıtını araştırıyor.

Vatandaşlar, hızlı tren biletlerini satın alırken seyahat tarihlerini mümkün olduğunca önceden belirlemeleri ve biletlerini erken dönemde almaları tavsiye ediliyor. Bayram dönemlerinde hızlı tren biletlerinin hızla tükenebileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

Hızlı trene zam açıklaması! Biletlerinizi hemen alın! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 27 Nisan 2022 fiyat listesi...YHT BİLETLERİNE 1 SENEDE YÜZDE 300 ZAM GELDİ!

Yüksek Hızlı Tren (YHT) seyahatleri, son bir yılda önemli bir fiyat artışıyla karşı karşıya kaldı. İstanbul Bostancı-Ankara Gar hattındaki 2+1 Pullman (Business) YHT bilet fiyatları geçen sene bu zamanlarda 93 lira olarak belirlenirken, şu anda 372 liraya yükseldi. Aynı şekilde, 2+2 Pullman (Ekonomi) YHT bileti fiyatı da geçen sene 195 lira iken, şu an 248 liraya çıktı. Diğer biletlere de aynı oranda zam uygulandı. 

Peki, hızlı tren bilet kaç para?  Ankara  Sivas YHT kaç TL? YHT hangi yaş ücretsiz? Pendik Ankara hızlı tren ne kadar? Istanbul ankara tren bileti kaç lira? Yüksek hızlı tren hangi illerde var? İşte ayrıntılar...


Geri Dön