29 / 04 / 2024

Karaman Havalimanı iptal mi oldu

Karaman Havalimanı iptal mi oldu

Lütfi Elvan, Karaman'ın havalimanına en kısa sürede kavuşacağını açıkladı. Elvan; Karaman Havalimanı için yer tespiti yapıldığı, altyapı kesin proje çizimleri, fizibilite ve zemin etüdü ile ÇED işlemleri tamamlandığı vurguladı.

Danıştay 13. Dairesi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesini iptal etti!

Danıştay 13. Dairesi tarafından Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi inşaatının Cumhurbaşkanlığı’nın icraat programında olmasının ‘ihalede ivedilik’ şartını yerine getirmediğini ifade etti. Alınan bir son dakika kararıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ihalesi iptal edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti iptal mi oldu?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistindeki son durumu kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi iptal mi edildi?

Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi'nin iptal edilme nedeni meclis gündemine taşındı. CHP'li  Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı'nın ihalesi iptal edildi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin ihalesini Günbeton İnşaat-Terminal Yapı ortak girişi, 100 milyon Euro kira bedeli ile kazandı. Toplam yatırım tutarının 250 milyon Euro olması hesaplanan inşaat ortaya çıkan güvensizlik nedeniyle DHMİ Yönetim kurulunca ihale iptal edildi.

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Antalya Havalimanı’nın kapasite artırım ihalesi iptal!

Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılmasına yönelik ihale iptal edildi. Teminat tutarı 40 milyon euro olarak belirlenen ihalenin iptali Resmi Gazete'de duyuruldu...

İBB iptal ettiği metro ihalesini yeniden açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Haziran'daki İstanbul Seçimi'nden 16 gün sonra iptal ettiği, 'Yenikapı - Atatürk Havalimanı Hafif Metro Hattı Hemzemin İstasyonları Kapasite Artışı' ihalesini, yeniden açtı. İhalenin 3 Aralık'ta tekrarlanacağı duyuruldu.

Çukurova Havalimanı’nda ikinci ihale de iptal!

Adana, Mersin ve Osmaniye illerini kapsayacak şekilde hizmet vermesi planlanan ancak 7 yıldır tamamlanamayan Çukurova Havalimanı için açılan ikinci ihale de iptal ediliyor...

Meksika'da yeni havalimanı projesi iptal edildi!

Meksika'da başkent Mexico City'de yapılması planlanan 13,3 milyar dolarlık yeni havalimanı projesi referandumla iptal edildi.

Meksika'nın yeni devlet başkanı Obrador havalimanı projesini iptal etti!

Meksika'nın yeni devlet başkanı seçilen solcu lider Obrador, 13 milyar dolarlık yeni havalimanı projesini iptal etti.

Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesi kamu yararı için iptal edildi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İSMEK 22. Yıl Genel Sergi ve Festivali’nde yeni havalimanı hakkında konuştu. Uysal, havalimanının otobüs ihalesinin kamu yararı için iptal edildiğini açıkladı.

Karaman yatırımda atağa geçti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Karaman’ın bölgenin parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Elvan, yeni havalimanı ve hızlı trenle şehrin turizmde canlanacağını söyledi.

Karaman Havalimanı iptal mi oldu Haberi

Karaman Havalimanı iptal mi oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerde ve bazı siyasilerin açıklamalarında dolayı basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada Eski Bakan Lütfi Elvan’ın karaman Milletvekilliği döneminde Karaman Havalimanı konusunda verdiği sözü yerine getirmediği iddiası tamamen asılsız ve iftira olduğu belirtildi. Karaman Havalimanı için neler yapıldığını bilmeyenlerin etik dışı tutum ve iftiraları ile konuyu bir karalama kampanyasına dönüştürdüğü vurgulandı.


Karaman, Havalimanına en kısa sürede kavuşacağı açıklandı. 2014 yılının Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Karamanlılara havalimanı müjdesini verildiği ve 1 yıl gibi planlanan da çok kısa bir sürede Karaman Havalimanı için yer tespiti yapıldığı, altyapı kesin proje çizimleri, fizibilite ve zemin etüdü ile ÇED işlemleri tamamlandığı vurgulandı. Bu...