05 / 05 / 2024

Karaman İnşaat

Karaman İnşaat

Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi, Muammer Albayrak Şube Müdürlüğünde 11 milyon TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Ssm Karaman İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ssm Karaman İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sulhattin Karaman tarafından kuruldu.

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Burak Karaman ve Emre Karaman ortaklığında kuruldu.

TOKİ Karaman 142 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman 811 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 811 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 156 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 364 konut ihalesi yarın!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 364 Adet Konut , 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Sudurağı 221 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Sudurağı Beldesi 221 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 75 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karaman İli, Karaman İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ Karaman 165 konut ihalesi yarın!

Karaman İli, Merkez İlçesi Sudurağı Beldesi 165 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Karaman Elit İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Elit İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Karaman ve Tahir Alkan ortaklığında kuruldu.

Karaman Dış Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Dış Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Karaman imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karaman İnşaat Haberi

Karaman İnşaat

Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi, Muammer Albayrak Şube Müdürlüğünde 11 milyon  TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde açıldı. 


Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi,...