29 / 04 / 2024

karaman maden ocakları

karaman maden ocakları

Alınan bilgiye göre Karaman'da maden ocağında göçük meydana geldi. Ermenek ilçesindeki bir kömür ocağında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Karaman Madenşehri'nde arsa ihtiyacı çözülecek!

Karaman Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüme kavuşturulduğu müjdesini veren AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Madenşehri arsa kuralarının çekileceğini söyledi.

Tacikistan yatırımlarında inşaat ve sanayi sektörü ilk sıralarda!

Tacikistan'a geçen sene 645 milyon dolar yabancı yatırım yapıldı. Doğrudan yabancı yatırımların, sanayi, iletişim, tarım, altyapı, inşaat, jeolojik arama-keşif ve maden ocaklarının işlenmesi alanlarına yapıldığı belirtildi.

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabit İnce ve Yusuf Karaman ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alican Önlü: Tunceli maden ve taş ocaklarının tehdidi altındadır!

HDP Milletvekili Alican Önlü, Tunceli'deki taş ve maden ocaklarını TBMM gündemine taşıdı. Önlü, ''Açılmak istenen ve şu anda işletilmekte olan taş ve maden ocaklarıyla halkın yaşam alanları ellerinden alınırken, halk zorunlu göçe de tabii tutulmaktadır.''dedi.

Aydın Kalker ve Kırma-Eleme Tesisleri projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da !

Aydın İli, Söke İlçesi, Yamaç Mahallesinde 2-A Grubu Maden Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi planlanmaktadır. Projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da yapılacak.

Sarıyer Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi'nin toplantısı 17 Mart'ta!

Akdağlar Mad. San. ve Tic. A:Ş tarafından, İstanbul Sarıyer'de II (a) Grubu Maden Ocakları (Kalker, Kumtaşı) Ve Tesisleri, Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi projesinin işletilmesi için 17 Mart günü halk toplantısı düzenlenecek.

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Ertaş ve Yusuf Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

1992 yılında Haliç'in pisliği Karadeniz'e aktarılacakmış!

1992 yılında Büyükşehir Belediyesi, Haliç'i temizlemek için Karadeniz'e 30 kilometrelik boru hattı çekilmesi ve pisliğin hava pompalarıyla emilerek Terkos ile Kilyos arasındaki maden ocaklarına dökülmesi için proje çalışması başlatmış.

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi Halkın Katılım Toplantısı 2 Nisan'da yapılacak.

Maden ocaklarının yarısı kapatıldı!

Taner Yıldız, Türkiye'de 559 yer altı madeni olduğunu belirterek, "Bunun 217'si kömürle alakalı. Yaptığımız kontroller sonucu herhangi bir sıkıntı, benzer bir kaza yaşanmaması adına yarısı kapatılmış durumda" dedi.

Karaman Madenşehri Köyü'nde Sit alanı nedeniyle köylüler, taşınıyor!

KARAMAN merkeze bağlı Madenşehri Köyü, volkanik bir dağ kütlesi olan Karadağ üzerinde Bizanslılar döneminde yapılmış kilise, manastır, kale ve mezarlar bulunduğu için 1976 yılında SİT alanı ilan edildi.

karaman maden ocakları Haberi

karaman maden ocakları

Alınan bilgiye göre, Ermenek'e bağlı Güneyyurt beldesi Yerbağ Mevkisi'ndeki özel şirkete ait kömür madeninde çalışan Mustafa Yirik (43), ocak içindeki tomrukları yerleştirirken göçük meydana geldi.


İşçiler tarafından ocak dışına çıkarılan Yirik, ambulansla Ermenek Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.


Olayla ilgili başlatılan soruşturma...