03 / 05 / 2024

karaman okul bakımları

karaman okul bakımları

Karaman'da yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz şekilde başlanabilmesi için okullardaki hummalı çalışma devam ediyor.İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, onarım ve tadilat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

144 bin yapıda Bina Kimlik Sistemi’ne geçildi! 

Bina Kimlik Sistemi’ne ilişkin değerlendirmeler yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “144 bin yapıda ‘Bina Kimlik Sistemi’ne geçildiğini dile getirerek, bu kapsamda binaların da periyodik bakımlarının yapılmış olacağını söyledi.

İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR TYP 2023 başvuru tarihleri merak konusu oldu. Peki İŞKUR TYP başvuruları ne zaman başlayacak 2023? İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın!

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullananlar yada Toyota almak isteyenlere güzel haber geldi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, otomobil sağlıkları için gerekli olan bakımlar için kampanya dönemi başladı, bakımlarda yüzde 25 indirim.

Yazın doğru araç bakımı maddi hasarlara engel oluyor; İşte yapılması gerekenler

Maddi hasarlara neden olacak kötü sonuçlarla karşılaşmamak için araçlarımızın bakımlarını düzenli olarak yaptırmamız büyük önem taşıyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte araç bakımında nelere dikkat etmeliyiz. İşte detaylar...

Araç sahipleri dikkat! Büyük zarar etmek istemiyorsanız bunu mutlaka yapın!

Havaların ısınmasıyla ve tatil sezonuna yaklaşılmasıyla beraber bazı yurttaşlar kendi araçlarıyla uzun yolculuklar yapmak için hazırlıklara başladı. Uzmanlar, uzun yolculuk öncesinde araçların mutlaka ayrıntılı bir şekilde teknik kontrolden geçmesinin ve gerekli bakımların yaptırılması gerektiğini s

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Bekçi alımlarında son dakika müjdeleri peş peşe geldi! Bekçi alımı tarihleri resmen açıklandı! Hemen bu detaylara bakın!

Bekçi alımlarında son dakika müjdeleri peş peşe geldi... Bekçi alımı tarihleri resmen açıklandı... Hemen bu detaylara bakın...

Bekçi alımlarında son dakika müjdesi adeta peş peşe geldi! Bekçi alımı ne zaman yapılacak? Hemen bu detaya bakın!

Bekçi alımlarında son dakika müjdesi adeta peş peşe geldi... Bekçi alımı ne zaman yapılacak... Hemen bu detaya bakın...

Bekçi alımlarında Ocak 2023 müjdesi peş peşe geldi! Bekçi alımı hangi tarihlerde yapılacak? Hemen bakın!

Bekçi alımlarında Ocak 2023 müjdesi peş peşe geldi... Bekçi alımı hangi tarihlerde yapılacak? Hemen bakın...

60 KPSS puanı ile sözleşmeli memur alımları başladı! Vaktiniz daralıyor! Memur olmak isteyenler hemen bakın! 

KPSS puanlarının açıklanması ile milyonlarca iş arayan vatandaş güncel memur alımı ilanlarını takip ediyor. Binlerce kişinin merakla beklediği 60 KPSS puanı ile sözleşmeli memur alımları başladı! Vaktiniz daralıyor! Memur olmak isteyenler hemen bakın!

Bekçi alımları için Ocak 2023 müjdesi peş peşe geldi! 2023 yılı bekçi alımı ne zaman yapılacak? Hemen bakın!

Bekçi alımları için Ocak 2023 müjdesi peş peşe geldi... 2023 yılı bekçi alımı ne zaman yapılacak? Hemen bakın...

Bekçi alımları için son dakika 2023 müjdesi geldi! 2023 Bekçi alımları ne zaman yapılacak? Hemen bakın!

Bekçi alımları için son dakika 2023 müjdesi geldi... 2023 Bekçi alımları ne zaman yapılacak? Hemen bakın...

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu ilana bir bakın!

İş arayan vatandaşların merakla beklediği bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın... Hemen bu ilana bir bakın...

karaman okul bakımları Haberi

karaman okul bakımları

Karaman'da yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz şekilde başlanabilmesi için okullardaki hummalı çalışma devam ediyor.


İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, onarım ve tadilat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Sultanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, öğrencilerin daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmeleri için okullarda tatil boyunca yapım, onarım ve tadilat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Şu anda her şeyin normal seyrinde devam ettiğini ifade eden Sultanoğlu, şunları kaydetti: "Okullarımızın eğitim öğretim hazırlıkları tamamlanıyor. 2015 yılı programları çerçevesinde ilimizde 48 okulda onarım çalışmalarına başlandı. Büyük oranda tamamlanan çalışmalar sonrasında öğrencilerimiz daha iyi şartlarda eğitim öğretim görecekler. Yapımı tamamlanan 2 okul ve 1 yurt binasıyla da öğrencilerimiz nezih bir ortamda yeni eğitim öğretim yılına başlamış...