02 / 05 / 2024

karaman okul onarımlar

karaman okul onarımlar

Karaman'da yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz şekilde başlanabilmesi için okullardaki hummalı çalışma devam ediyor.İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, onarım ve tadilat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Çatı katında oturanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Resmen açıklandı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde binaların çatı katlarında yaşanan sorunları kaleme aldı. Peki çatı katındaki onarım sorunu nasıl çözülür? Çatı onarımları nasıl ypılır? Çatı onarımı için her kat maliki ödeme yapmak zorunda mı? İşte detaylar ve Tamer Heper'in okuyucusunun sor

Oturduğunuz apartmanda bu varsa dikkat edin! Mahkemelik olabilir, 1.500 TL masraf ödeyebilirsiniz! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde, binaların çatı katında yapılacak değişiklikleri kaleme aldı. Peki çatı onarımları için apartmanlarda nasıl oylama yapılır? Çatı onarımına ilişkin sorunlar oylama ile çözülür mü? İşte Tamer Heper'in okuyucusunun sorusuna verdiği o yanıt...

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçesinde 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

karaman okul onarımlar Haberi

karaman okul onarımlar

Karaman'da yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz şekilde başlanabilmesi için okullardaki hummalı çalışma devam ediyor.


İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, onarım ve tadilat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Sultanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, öğrencilerin daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmeleri için okullarda tatil boyunca yapım, onarım ve tadilat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Şu anda her şeyin normal seyrinde devam ettiğini ifade eden Sultanoğlu, şunları kaydetti: "Okullarımızın eğitim öğretim hazırlıkları tamamlanıyor. 2015 yılı programları çerçevesinde ilimizde 48 okulda onarım çalışmalarına başlandı. Büyük oranda tamamlanan çalışmalar sonrasında öğrencilerimiz daha iyi şartlarda eğitim öğretim görecekler. Yapımı tamamlanan 2 okul ve 1 yurt binasıyla da öğrencilerimiz nezih bir ortamda yeni eğitim öğretim yılına başlamış...