29 / 04 / 2024

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...



VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları en ileri teknoloji donanımlarıyla birlikte uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak.

İkinci el internet üzerinden otomobil alım ve satım gerçekleştiren VavaCars, ikinci el otomobil pazarını yeniden canlandıracak 12 ay/25 bin kilometre “Tam Kapsamlı Garanti” fırsatını açıkladı. Firmanın sattığı otomobillere verdiği garanti, sıfır bir otomobile verilen garanti ile aynı hakka sahip oluyor.

VavaCars tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars sattığı otomobiller için herhangi bir ek ücret almaksızın 12 ay/25 bin kilometrede  tork konvertörü, şanzıman, motor ve elektrik sisteminin haricinde; klima grubu,  şaft, soğutma sistem grubu ve ağ sızdırmazlık contalarını garantiye dahil ediliyor.

İkinci el otomobil pazarlarında “anahtar teslim” ve “en güvenilir” araç satışlarını gerçekleştireceğini açıklayan VavaCars Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, “VavaCars garanti hizmetinin en önemli farklarından biri satılan garanti kapsamındaki araçların onarımlarını, uzman yetkili servis ağı ayrıcalığıyla sunmamız.

VavaCars tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

Böylece hiçbir ücret farkı ödenmeden, aracın garanti kapsamındaki onarımları uzman teknisyenler, son teknoloji ekipmanlar ve orjinal parçalarla “sıfır araç” hassasiyetinde yapılıyor. Bir onarım ihtiyacı oluştuğunda tek yapılması gereken; aracı en yakın yetkili servise götürmek ve profesyonel hizmetin farkını yaşamak. Ek olarak; VavaCars garanti hizmeti devam eden araç, satıldığında garanti hakkı aracın yeni sahibine aktarılıyor.’’ ifadelerini kullandı. 

Editörün notu: Bu haber 23 Mart 2022 19.34'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Renault Clio'ya büyük kampanya! 303.900 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 23 Mart 2022 Fiyat listesi...

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

BMW 2 Serisi rakiplerini sollayacak! İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi!

Volkswagen Passat Variant modeli Range Rover'a rakip oldu! İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!


Geri Dön