07 / 05 / 2024

İkinci el araç alacaklar dikkat! Uzmanlar ‘Tam zamanı’ dedi!

İkinci el araç alacaklar dikkat! Uzmanlar ‘Tam zamanı’ dedi!

Seçim öncesinde düşüşe geçen ikinci el otomobil satışları Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber yeniden hızlandı. Sektör temsilcileri araç almanın tam zamanı olduğunu ifade etti.



Seçim sürecinde çoğu esnafın işlerinde durgunluk yaşanırken, araç satışlarında da düşüş yaşandı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala işleri tekrar açılan oto galericiler, yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Diğer taraftan, son dönemlerde sıfır araç bulmakta zorluk yaşandığı ve ikinci el araç piyasasındaki fiyatların sürekli değiştiği belirtildi. Alış ve satışlarda ise yoğunluk olduğunu aktaran galericiler, araç almayı düşünenlerin bayrama kadar alışverişini yapmasını önerdi.

İkinci el araç alacaklar dikkat! Uzmanlar ‘Tam zamanı’ dedi!

İKİ SEÇİM ARASINDAKİ DURGUNLUK SONA ERDİ

Otogalericiler, seçim döneminde durgunlaşan işlerin sonuçların belli olması ile beraber yeniden hızlandığını söyledi. Kurban Bayramı’na az bir süre kala yoğunluğun başladığını vurgulayan galericiler, “Seçimleri atlattık. Seçimden önce piyasanın önü açıktı. Satışlar bir hayli hızlıydı. Fakat seçim arası biraz durgunluk oldu. İkinci el piyasası duraksadı. Seçimler bittiği için ikinci el piyasasında yeniden bir yükseliş olmasını öngörüyoruz. Önümüz bayram, yavaş yavaş hareketlilik başladı.

İşte detaylar...


Geri Dön