28 / 04 / 2024

İkinci el otomobil almak isteyenler bu belgeleri toplarsanız tam 150 bin TL sizin! İşte detaylar

İkinci el otomobil almak isteyenler bu belgeleri toplarsanız tam 150 bin TL sizin! İşte detaylar

İkinci el otomobil almak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat geldi. İstenen belgeleri toplayıp getirenlere tam 150 bin TL verilecek. İlgili banka, ikinci el otomobil almak isteyen kişiler için bu konu hakkında önemli detayları paylaştı. 



Otomobil piyasasındaki fiyatların artışı aynı zamanda ikinci el otomobilleri de etkiliyor. Araba sahibi olma hayalini kuran kişiler için Yapıkredi kısa süre önce web sitesi üzerinden bir kampanya paylaştı. Bankanın web sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre,  0 km ve 10 yaşa kadar olan ikinci el otomobiller için kredi desteği sunacak. İşte Yapı Kredi’den otomobil sahibi olmak isteyenler için başlattığı kampanyanın önemli detayları haberimizde… 

 İkinci el otomobil almak isteyenler bu belgeleri toplarsanız tam 150 bin TL sizin! İşte detaylar

Yapı Kredi’den otomobil sahibi olmak isteyenlere 150 bin TL kredi imkânı 

Yapı Kredi, otomobil için sunduğu kredi kapsamında 48 aya varan vade imkânı sunuyor. Bu kredi sayesinde kefilsiz ve ekspertiz süreci ile uğraşmaya gerek kalmayacak. Yapı Kredi Bankası, 150 bin TL'ye varan kredi imkanıyla öne çıktı. Taşıt kredisi kapsamında sunduğu bu kredi fırsatı ile uzun vade seçenekleriyle 150 bin TL’ye kadar kredi verecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön