15 / 05 / 2024

Vavacars

Vavacars

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. VavaCars'ın, ikinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksi verilerine göre ekim ayında ikinci el araba fiyatlarında düşüş yaşandı.

Ekim 2023'te ikinci el araç fiyatlarındaki düşüş yüzde 4 geriledi!

VavaCars, VavaAI fiyat endeksini açıkladı. Endekse göre eylül ayında yüzde 8 düşüş gösteren ikinci el araç fiyatları, ekim ayında da gerilerken bir önceki aya göre yüzde 4 geriledi. 

Yüzde 8’lik fiyat düşüşü ikinci el araç alımlarını avantaja çevirdi!

VavaCars’ın araştırmasına göre ikinci el araç fiyat artışları, iki yılın ardından eylül ayında düştü. Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, ilan sitelerindeki yüksek liste fiyatlarına rağmen gerçek piyasalardaki ikinci el araç fiyatlarının yüzde 8 gerilediğini söyledi.

Fiat Egea satışlarda açık ara zirveye yerleşti: 2023 ilk yarısında en çok satan ikinci el araç oldu!

Türkiye’nin lider online ikinci el araç platformu VavaCars, 2023'ün ilk yarısında en çok satılan 10 araç modelinin zirvesinde Fiat Egea'nın yer aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

İkinci el araca olan talep patlaması 2023’te de devam edecek!

VavaCars Perakende Grup Başkanı Serdıl Gözelekli yaptığı açıklamada hem yeni yıl zamlarının etkisi hem de sıfır araçlarda süren tedarik sorunu sebebiyle 2023’ün ilk yarısında ikinci ele olan talep patlamasının devam edeceğini dile getirdi.

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Vavacars Haberi

Vavacars

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları en ileri teknoloji donanımlarıyla birlikte uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak.

İkinci el internet üzerinden otomobil alım ve satım gerçekleştiren VavaCars, ikinci el otomobil pazarını yeniden canlandıracak 12 ay/25 bin kilometre “Tam Kapsamlı Garanti” fırsatını açıkladı. Firmanın sattığı otomobillere verdiği garanti, sıfır bir otomobile verilen garanti ile aynı hakka sahip oluyor.

VavaCars sattığı otomobiller için herhangi bir ek ücret almaksızın 12 ay/25 bin kilometrede  tork konvertörü, şanzıman, motor ve elektrik sisteminin haricinde; klima grubu,  şaft, soğutma sistem grubu ve ağ sızdırmazlık contalarını garantiye dahil ediliyor.

İkinci el otomobil pazarlarında “anahtar teslim” ve “en güvenilir” araç satışlarını gerçekleştireceğini açıklayan...