15 / 05 / 2024

karaman pazaryeri otopark dernek yerleşkesi

karaman pazaryeri otopark dernek yerleşkesi

Nilüfer Belediyesi tarafından Karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Trabzon Tonya'ya otopark ve pazaryeri projesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Tonya ilçesinde otopark ve pazaryeri inşa edilecek. 6 dönüm arazide hayata geçirilecek proje için çalışmalara başlandı.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Aydın Kuyucak'a çok amaçlı pazaryeri!

Aydın Kuyucak Belediyesi 10 milyon TL’ye çok amaçlı pazaryeri inşa etti. İçinde, düğün salonu, kafe, restoran, otopark, pazaryeri ve dükkanlar bulunan pazaryeri Cumartesi hizmete açılacak.

Manisa Gördes'e kapalı otopark ve pazaryeri projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesini kazandırıyor. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan proje hazırlandı.

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

karaman pazaryeri otopark dernek yerleşkesi Haberi

karaman pazaryeri otopark dernek yerleşkesi

Nilüfer Belediyesi yine çözüm odaklı bir çalışma anlayışıyla Karaman’da birçok ihtiyacı karşılayacak projenin temelini attı. Karaman Mahallesi’nde hayata geçecek olan tesislerle, pazar ihtiyacı modern bir alanda karşılanırken, hem bölgenin otopark eksiği giderilecek, hem de dernekler bir çatı altında toplanacak. Toplam 11 bin 125 metrekarelik bir alanda yer alacak Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi, mahalleye nefes aldırmanın ötesinde yine örnek gösterilen adreslerinden biri olacak.

Karaman’da hayata geçirilecek projenin temel atma törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Törende ilk olarak açılış konuşması yapan Muhtar Sami Gürbüz, Başkan Bozbey ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Başkan Mustafa Bozbey, Karaman Mahallesi’ne seçim döneminde verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Nilüfer’i,...