17 / 05 / 2024

Karaman semt spor sahası

Karaman semt spor sahası

Karaman Belediyesi tarafından beş mahalleye yaptırılan semt spor sahalarında çalışmalar başladı. Bu çalışmalarla 3 mini sentetik futbol sahası, 3 basketbol ve 1 voleybol sahası vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Karaman Hanımlar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek, Osman Gazi Mahallesi'nde yapımına başlanılan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Zeytinburnu spor ve belediye hizmet alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu'nda Açık ve Kapalı Semt Spor Alanı ve Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez'de 5 mahalleye semt spor sahası!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl 5 mahalleye semt spor sahası kazandırdıklarını, 2017 yılında 5 ayrı tesis daha yapmak istediklerini söyledi.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Karaman'da 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Karaman Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Karaman'a yapılması planlanan ve arsası Karaman Belediyesi tarafından tahsis edilen 3 bin kişi kapasiteli Spor Salonu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman semt spor sahası Haberi

Karaman semt spor sahası

Semt spor sahaları Üniversite, Tapduk Emre, Çeltek, Hürriyet ve Mümine Hatun Mahallelerine yapılacak. Bu çalışmalarla 3 mini sentetik futbol sahası, 3 basketbol ve 1 voleybol sahası vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaman’da spor sahası konusundaki büyük eksikliği gideriyoruz diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Her zaman spora ve sporcularımıza destek olan bir belediye olduk. Yapımına başladığımız semt spor sahaları sayesinde, hem vatandaşlarımızın rahatça spor yapabilecekler, hem de genç sporcularımız antrenman ve maçlarını yapabilecekleri sahalara kavuşmuş olacaklar. Karaman’ımıza hayırlı olsun”...