09 / 05 / 2024

Karaman Sertavul tünelleri

Karaman Sertavul tünelleri

Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı bugün açıldı. Peki Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı nerelerden geçecek? Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı'nın uzunluğu ne kadar? İşte Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla...

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Burak Karaman ve Emre Karaman ortaklığında kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Karaman'da yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti TBMM'de!

Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Güzeldere Tünelleri 2022'ye kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Güzeldere Tünellerini 2022'ye kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Karaman Sertavul tünelleri Haberi

Karaman Sertavul tünelleri

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ünver, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Ünver, ''Aşağıdaki sorularımın Türkiye Büyük Millet Meclisi içtüzüğü 'nün 96'nci maddesine uygun olarak Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı'na iletilmesi ve Sayın Bakan tarafından yazılı olarak yanıtlanması için gereğinin yapılmasını arz ederim'' diye konuştu.

Ünver, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Karaman'a yapılmakta olan Sertavul tünelleri, 15 Aralık 2017 yılında yapıma başlanmış olup,basına yansıyan bilgiler doğrultusunda Mart 2018 yılında temelinin atıldığı ve 2 yıl içerisinde tamamlanacağı öngörülmüştü. 2020 yılının sonuna gelmemize rağmen proje henüz hizmete alınmamıştır.''

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver'in soruları:
1- Sertavul tünelleri projesinin ihalesi hangi tarihte yapılmıştır?

2- Sertavul tünelleri projesinin yaklaşık...