28 / 04 / 2024

Karaman toki yurt ihalesi

Karaman toki yurt ihalesi

TOKİ Karaman İli bir adet 500 kişilik yurt inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Karaman TOKİ 75 konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karaman TOKİ'deki 31 konuta 370 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da hayata geçirdiği 2 projenin hak sahipleri kura ile belirlendi.

Karaman TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman’da hayata geçirilecek 265 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

Karaman TOKİ kura sonuçları açıklandı!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı projesindeki 577 konut için kura çekimi yapıldı. Karaman TOKİ kura sonuçları açıklandı.

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

Karaman TOKİ Konutları'nda kuralar çekildi!

Karaman’a Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Piri Reis Konutları için kura çekilişi yapıldı.

Karaman Toki Doğukışla Vadisi kurası!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi kapsamında yer alan 166 adet konutun hak sahiplerini ve konutları belirleme kurası için geri sayım başladı. İşte, Karaman Toki Doğukışla Vadisi kurası...

Karaman TOKİ Doğukışla Vadisi kura çekilişi!

Karaman TOKİ Doğukışla Vadisi kura çekilişi 15 Kasım 2016 tarihinde yapılacak. Projede ev fiyatları 182 bin 327 TL'den başlıyor.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Karaman toki yurt ihalesi Haberi

Karaman toki yurt ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı; Karaman İli bir adet 500 kişilik yurt inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.


İhale İlanı;

Karaman İli 1 Adet 500 Kişilik Yurt Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası: 2016/146352  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 1 Adet 500 Kişilik Yurt Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre...