19 / 05 / 2024

karaman turizm yerleri

karaman turizm yerleri

Karaman Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İstanbul Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 18. EMITT-2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda açtığı stand ile Karaman'ı dünyaya tanıtıyor...

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Karamans Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karamans Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Salih Karaman tarafından kuruldu.

Urban Üst Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urban Üst Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karaman tarafından kuruldu.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karaman tarafından kuruldu. 

Bölükbaşı Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölükbaşı Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi M. Fudayıl Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Projemim Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projemim Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Karaman ve Ahmet Karaman ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ali Karaman ve Ersu Sinik imzasıyla bugün kuruldu

Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi!

Karaman Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla kurban satış ve kesim alanlarını belirleyerek yapılan düzenlemelere uyulması çağrısında bulundu. İşte belirlenen alanlar...

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Polat ve Arif Arduç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Manisa'da turizm çalışmaları yapılacak!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ile birlikte Manisa'nın köylerinde turizm yatırımı yapılabilecek yerleri belirledi.

Anadolu'nun ilk taş binası turizm merkezi oluyor!

Karaman Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan ve Anadolu’nun ilk belediye binası olarak bilinen taş bina turizm merkezi oluyor.

Betay Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betay Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Aykut Karaman ve Betül Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Esenyurt' ta kuruldu.

karaman turizm yerleri Haberi

karaman turizm yerleri


Dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) en hareketli standlar arasında yer alan Karaman standına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vali Murat Koca, dünya turizm sektörü alanında birçok ülkeyi ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, başta Karaman standı olmak üzere birçok standı ziyaret etti. Karaman standında birçok yerli ve yabancı misafiri ağırlayan Vali Murat Koca, turizm yatırımcılarıyla Karaman turizmi hakkında görüşmeler yaptı.


Vali Koca, fuar hakkında yaptığı açıklamada, “18. EMITT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda açtığımız Karaman standıyla ilimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin, tanıtılması ve ilimize gelen turist sayısının artırılması amaçlanmaktadır. Bu tarz fuarların ilimizin tanıtımı açısından büyük katma değeri olacağına inanıyorum. Fuarda ilimizi her alanda tanıtarak, uluslararası...