28 / 04 / 2024

Karaman yolları yenileniyor mu

Karaman yolları yenileniyor mu

Karaman Belediyesinin, cadde , yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına Ahmet Yesevi Mahallesi'nde devam ettiği bildirildi. Yazılı açıklamada, çalışmalar kapsamında yolların sıcak asfaltla kaplandığı ve kaldırımların yeniden düzenlendiği belirtildi.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Şanlıurfa'nın yolları yenileniyor!

Şehir merkezi ve ilçelerde yeni yollar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda deforme olan yollarda da yeni asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Adapazarı'nda yollar yenileniyor!

Adapazarı Belediyesi kilitli parke yol ve tretuvar çalışmalarına başladı. Yollarda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Hatay Kurtuluş'un yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Konya'nın yolları yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bölgedeki tüm il ve ilçedeki yatırımların devam ettiğini söyledi. Akyürek, yollarının tamamında kaliteli ulaşım hizmeti sağlanacağını bildirdi.

Bodrum'da yollar yenileniyor!

Muğla Bodrum’un yolları, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Yol ve Çevre düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

İskenderun Denizciler'in yolları yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye ekiplerinin çalışmalarını kent genelinde sürdürdüğünü belirtti

Kocaeli'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında yollarda oluşan çukurları ve altyapı nedeniyle bozulan yollara asfalt yama yapıyor.

Manisa Gölmarmara'nın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi olmasına rağmen hava koşullarının düzelmesiyle birlikte 17 ilçede parke taşı döşeme çalışmalarına yeniden başladı.

Karaman yolları yenileniyor mu Haberi

Karaman yolları yenileniyor mu

Karaman Belediyesinin, cadde , yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına Ahmet Yesevi Mahallesi'nde devam ettiği bildirildi. Karaman Belediyesi basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, çalışmalar kapsamında yolların sıcak asfaltla kaplandığı ve kaldırımların yeniden düzenlendiği belirtildi. Çalışmalar tamamlandığında mahalledeki cadde ve sokakların daha kullanışlı, modern bir görünüme kavuşacağı ifade edilen açıklamada, tüm hizmetlerin kentte  yaşam kalitesini arttırmak amacıyla yapıldığı...