15 / 05 / 2024

Karamanoğlu Metal Sanayi iletişim

Karamanoğlu Metal Sanayi iletişim

Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karamanoğlu, Esma Hande Orhan ve Kutlukerem Karamanoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Rahime Alev Dumanlı hangi üniversitede okudu? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Rahime Alev Dumanlı kimdir? Hangi okulda okudu? Sermaye Piyasası Kurulunda hangi alanda çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Rahime Alev Dumanlı ile ilgili merak edilen her şey...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yeşiloğlu Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiloğlu Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özcan tarafından kuruldu.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Ykd Gayrimenkul İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykd Gayrimenkul İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Demir tarafından kuruldu.

Evitra İnşaat Mobilya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evitra İnşaat Mobilya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Çoban tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Uveyjaoğlu Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uveyjaoğlu Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulah Uveyja tarafından kuruldu.

Arfa İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Medeni tarafından kuruldu.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Boyga İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boyga İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serkan Can tarafından kuruldu.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Karamanoğlu Metal Sanayi iletişim Haberi

Karamanoğlu Metal Sanayi iletişim

Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karamanoğlu, Esma Hande Orhan ve Kutlukerem Karamanoğlu tarafından kuruldu.


Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1- Her türlü metal, metalurji, madencilik, enerji, elektrik, elektronik ve çeşitli maden sektörlerine yönelik uzmanlık gerektiren her türlü mühendislik, metalürjik ve teknik danışmanlık yapmak, fizibilite ve proje danışmanlığı yapmak, yaptırmak, bu konularda işbirliği yapmak. 2- Her türlü metal, metalurji, madencilik, enerji, elektrik, elektronik ve çeşitli maden sektörlerine yönelik yatırım projeleri ve ar-ge çalışmaları yapmak, satmak, satın almak ve yeni veya devam eden projelere ortak olmak. 3- Her türlü metal, metalurji, madencilik, enerji, elektrik, elektronik, sanayi, ticaret ve pazarlama alanlarında faaliyet gösteren halen kurulmuş veya ileride kurulacak ortaklıkların...