03 / 05 / 2024

Karamürsel arsa fiyatları

Karamürsel arsa fiyatları

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan toplam 433 kilometre uzunluğundaki Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Köprünün geçeceği Gebze ve Karamürsel güzergahındaki arsaların fiyatı ise 3 yılda yüzde 150'den fazla değerlendi.

İşte Karamürsel'e 2017'de yapılacak projeler!

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın 4 Temmuz Mahallesi’ne katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçede yapılacak projeleri anlattı.

Karamürsel modern belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir belediye binası ve kent meydanı inşa ediyor. Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak yapı; ferah ortamı ve D-130 Karayolu’nun kenarında ulaşım kolaylığıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Karamürsel Balık Adası projesinin ihalesi 12 Aralık'ta!

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Kocaeli-Karamürsel İnebeyli Göleti için acele kamulaştırma!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Kocaeli-Karamürsel İnebeyli Göletinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bursa'daki Yeni İnegöl projesi arsa fiyatlarını uçurdu!

Bursa İnegöl Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapılaşmanın önüne geçmek için hayata geçirmek istediği "yeni İnegöl" projesi, arsa fiyatlarını uçurdu. Müteahhit eliyle şu ana kadar o bölgeye değer katacak bir proje yapılmazken, arsalar al-sat yöntemi ile birilerini zengin ediyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü arsa fiyatları kat kat artırdı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe otoyolu projesinin ihale tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı. Köprü ve otoyol güzergahında arsa fiyatları kat kat arttı.

Kocaeli Karamürsel'e 3 milyonluk spor salonu!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel İmam Hatip Lisesi’ne yapılan spor salonu ve kent meydanında bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

Karamürsel Merkezkent Konutları'nda 44 konut satışa çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kent Konut’un 2010 yılında tamamladığı Karamürsel Kayacık Mahallesi’ndeki son 44 daireyi ihaleyle satışa çıkarttı.

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.

Mega projeler İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Mega projeler, İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu. 2013 yılında ilan edilen ve hayata geçmeye başlayan mega projeler ve kentsel dönüşümün etkisiyle İstanbul’daki gayrimenkulerin toplam değeri 600 milyar lira artarak 1.5 trilyon liraya ulaştı.

Kocaeli Karamürsel Fulacık'ın alt yapısı yenileniyor!

Su Genel Müdürlüğü tarafından Kocaeli'nin Karamürsel Fulacık ve Karaahmetli mahallelerine sağlıklı altyapı çalışmaları başlatıldı.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 2 ila 4 kat artırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin sağladığı entegre ulaşım ağıyla değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, Kanal İstanbul güzergahında arsa fiyatlarının son bir yılda geometrik artış kaydettiğini belirliyor.

Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı!

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan otoyol projesi ile Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı.Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Gemlik, Orhangazi sırtlarında arsa satışlarının yüksek olduğunu ifade etti.

Karamürsel arsa fiyatları Haberi

Karamürsel arsa fiyatları

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan toplam 433 kilometre uzunluğundaki Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü, 30 Haziran'daki açılış törenine hazırlanıyor. Osmangazi Köprüsü sayesinde İzmit Körfezi sadece 4 dakikada geçilebilecek. Böylece hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlanması planlanıyor. 


YATIRIM BEDELİ 9 MİLYAR LİRA 


İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesinin toplam yatırım bedeli 9 milyar doları buluyor. Projenin tamamının 2019 yılında tamamlanıp devreye alınması planlanıyor. Gebze'den başlayıp Osman Gazi Köprüsü'nden Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa kentlerini izleyerek İzmir'e inen Gebze-Orhangazi İzmir Otoyolu'nun geçtiği araziler her geçen gün değerine değer katıyor. 


YALOVA ÖNE ÇIKIYOR 


Bursa, Balıkesir, İzmir, Manisa, İzmit ve Yalova'da tarla vasfında olan arazi fiyatları son 3 yılda yüzde 150'de...