24 / 07 / 2024

Karamürsel belediye meclisi

Karamürsel belediye meclisi

Karamürsel'de ilk meclis toplandı. Karamürsel Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın 2013 yılı faaliyet raporu belediye meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

İşte Karamürsel'e 2017'de yapılacak projeler!

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın 4 Temmuz Mahallesi’ne katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçede yapılacak projeleri anlattı.

Karamürsel modern belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir belediye binası ve kent meydanı inşa ediyor. Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak yapı; ferah ortamı ve D-130 Karayolu’nun kenarında ulaşım kolaylığıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Karamürsel Balık Adası projesinin ihalesi 12 Aralık'ta!

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Kocaeli Karamürsel'e 3 milyonluk spor salonu!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel İmam Hatip Lisesi’ne yapılan spor salonu ve kent meydanında bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.

Karamürsel yeni belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen modern belediye binası ve kent meydanı inşaatı devam ediyor. Karamürsel Otogarı karşısında D-130 Karayolu’nun kenarında yapılan bina Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Kocaeli Karamürsel'de belediye binası hızla yükseliyor!

Büyükşehir’in Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Karamürsel’in Kent Meydanı şekilleniyor!

Büyükşehir’in Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı alanında kullanacağı asfaltta yeni teknolojilerin araştırılmasına ilişkin Alt Yapı Hizmetleri Komisyonu Raporu da üyelerin tümünün “evet” oyuyla karara bağlandı.

Elazığ Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kasım ayı toplantılarında gündemi tamamlayan Belediye Meclisi bu kez 2016 yılı bütçesini görüşmek için yeniden toplandı. Belediye Meclisi 2016 Mali yılı bütçesi 408 milyon 424 bin 609 TL olarak belirlendi.

Gerze Belediye Meclisi Kasım toplantısında imar görüşüldü!

Gerze Belediye Meclisi Belediye Başkanı Osman Belovacık’lının başkanlığında, 12 Kasım 2015 günü saat:14.00’de, Belediye Meclis Toplantı Salonunda olağanüstü gündemle toplandı.

Karamürsel belediye meclisi Haberi

Karamürsel belediye meclisi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan meclis toplantısında gündem maddesini oluşturan meclis başkam vekili, kâtip üyelikleri, encümen üyelikleri, plan ve bütçe komisyonu üyeleri, imar komisyonu üyeleri, Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği için üye seçimi, Türk Dünyası Belediyeler Birliği üyesi seçimi yapıldı. Ardından Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın 2013 yılı faaliyet raporu belediye meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi 


Kocaeli Bizim...