15 / 05 / 2024

karamürsel dalgakıran projesi

karamürsel dalgakıran projesi

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla fırtınalı havalarda kayık ve teknelerin zarar görmemeleri için sahile dalgakıran yapılıyor. Çalışma Karamürsel Fener Yolu Caddesi mevkiinde gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Kocaeli'deki Çıpalı Konak restore ediliyor!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Karamürsel'de riskli bölgelerde alınması gereken önlemler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde heyelan riski olan yerlerde alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'ye yeni bir itfaiye müfreze binası kazandırıyor.

Karamürsel Ereğli’deki iki yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Ereğli'de yer alan iki adet tarihi yapı restore edecek.

karamürsel dalgakıran projesi Haberi

karamürsel dalgakıran projesi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de kayık ve teknelerin güvenli olarak demirlemesi için sahilde çalışma yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla fırtınalı havalarda kayık ve teknelerin zarar görmemeleri için sahile dalgakıran yapılıyor. Çalışma Karamürsel Fener Yolu Caddesi mevkiinde gerçekleştiriliyor.



45 METRE UZUNLUĞUNDA


45 metre uzunluğa sahip olacak dalgakıran 10 metre genişliğinde olacak. Dalgakıran bölge halkına ait kayık ve teknelerin dalgalardan hasar görmesini engelleyecek. Dalgakıranın oluşturulması için 7 bin ton taş kullanılacak. Dalgakıran tabanda 20 metre, üstte 10 metre genişliğinde olacak.


Kocaeli Büyükşehir...