13 / 05 / 2024

Karamürsel havuz inşaatı

Karamürsel havuz inşaatı

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sio Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sio Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ayça Nur Sarıibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Akyol tarafından kuruldu.

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Fuat Zafer tarafından kuruldu.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Alageyik tarafından kuruldu.

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Karamürsel havuz inşaatı Haberi

Karamürsel havuz inşaatı

Karamürsel ilçesi geniş sahil şeridiyle yeşilin ve mavinin buluştuğu ilçeler arasında bulunuyor. Burada zaman zaman çeşitli su sporları aktiviteleri gerçekleştiriliyor. Dalış, yelken ve yüzme sporları Karamürsel’de yapılan su sporlarından birkaç tanesi olarak belirtiliyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi pek çok ilçeye kazandırdığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzları’ndan birini de Karamürsel de inşa ediyor. Tamamlanma aşamasına gelen tesis, gelecekte yurt içi ve yurt dışında yarışacak yeni isimler yetiştirecek. 

Tesis, tamamlandığında su sporlarında kendini geliştirmek isteyen gençlerin eğitim yeri olacak. 18 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen yüzme havuzu toplam 5 bin 346 metrekare inşaat alanına sahip. Yapı alt zemin kat, zemin kat ve 1 kat şeklinde planlandı.