15 / 05 / 2024

Karamürsel Kent Estetiği Projesi bina cepheleri

Karamürsel Kent Estetiği Projesi bina cepheleri

Karamürsel Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Estetiği Projesi kapsamında D-130 güzergahı üzerinde yapılan çalışmalar bir süre önce tamamlanmıştı. Yapılan restorasyon çalışmalarının ardından Karamürsel, daha estetik bir görünüme kavuştu.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 3 adet konut kuralı olarak satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuru tarihleri! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuru tarihleri ve Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi ve proje detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları bugün sona eriyor!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan 34 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Karamürsel Kent Estetiği Projesi bina cepheleri Haberi

Karamürsel Kent Estetiği Projesi bina cepheleri

Karamürsel Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Estetiği Projesi kapsamında D-130 güzergahı üzerinde yapılan çalışmalar bir süre önce tamamlanmıştı. Daha sonra aynı proje kapsamında Gazanfer Bilge, Atatürk ve İnönü caddelerinde de çalışmalar yapıldı ve proje tamamlandı. Yapılan restorasyon çalışmalarının ardından Karamürsel, daha estetik bir görünüme kavuştu.


ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Projeyle ilgili bilgiler aktaran Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “D-130 güzergahındaki binaların dış cephe giydirme çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz yıl esnaf odamız ve ilçe esnafımız ile birlikte bilgilendirme toplantısı gerçekleştirmiştik. Kent Estetiği projesi hazırladık, Gazanfer Bilge, Atatürk ve İnönü caddelerinde bu çalışmayı tamamladık” dedi.


RAHATSIZ EDİYORDU

Sözlerini devam ettiren Başkan Yıldırım, “Karamürsel’de binaların renk karmaşası ve uyuşmazlığı artık bizi rahatsız ediyordu. Bunu belli bir formata getirmek istediğimiz için bu projeyi hazırladık.. Allah nasip etti ve bu proje...