27 / 09 / 2024

Karamürsel sinema salonu

Karamürsel sinema salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’e yeni ve modern bir kent meydanı kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İnşaat çalışmaları başlayan proje alanında belediye binasının temel kazıkları çakılmaya başlandı.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Karamürsel'de riskli bölgelerde alınması gereken önlemler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde heyelan riski olan yerlerde alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

İngiliz devi Suudi Arabistan’daki sinema salonu projesini durdurdu!

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak gösterilen İngiliz Vue, Suudi Arabistan’daki 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurduğunu açıkladı.

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Suudi Arabistan'da 3 yılda 30 sinema salonu inşa edilecek!

Suudi Arabistan Enformasyon Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Suudi Arabistan'da sinema salonları inşa edecek bir şirkete daha ruhsat verildi.

Karamürsel Ereğli’deki iki yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Ereğli'de yer alan iki adet tarihi yapı restore edecek.

Karamürsel sinema salonu Haberi

Karamürsel sinema salonu

Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları dükkânlar sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. Yapının birinci katı başkanlık makam odası, çalışma ofisleri, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Binanın çatısı kenet çatı sistemi şeklinde tasarlandı. Bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.


5 BİN METREKARE AÇIK ALAN


Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılacak. Projede 5 bin metrekare açık alan yer alacak. Yapı iki bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.

Kocaeli Büyükşehir...