16 / 05 / 2024

Karamürsel yeni kent meydanı

Karamürsel yeni kent meydanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor. Bölgenin cazibesini artıran, modern bir görünüm kazandıran kent meydanı Karamürsel’e kazandırılacak.

Karamürsel’de 5 bin metrekare açık alana sahip Kent Meydanı yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’e yeni ve modern bir kent meydanı kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İnşaat çalışmaları başlayan proje alanında belediye binasının temel kazıkları çakılmaya başlandı.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Karamürsel'de riskli bölgelerde alınması gereken önlemler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde heyelan riski olan yerlerde alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'ye yeni bir itfaiye müfreze binası kazandırıyor.

Karamürsel yeni kent meydanı Haberi

Karamürsel yeni kent meydanı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor. Bölgenin cazibesini artıran, modern bir görünüm kazandıran kent meydanı Karamürsel’e kazandırılacak. Hızla süren çalışmalar kapsamında belediye binası da vatandaşların hizmetine sunulacak.


18 BİN METRE KARE İNŞAAT ALANI


Kent meydanları, tarih boyunca insanların bir araya gelip eğlendiği, sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunduğu önemli alanlar özelliği taşımakta. Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda kent merkezlerine meydan kazandırmak için projeler üretiyor. Karamürsel’de 5 bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı ve belediye hizmet binası da bu projelerin en önemlilerinden.



SİNEMA SALONU, KAFETARYALAR


Devasa arsa alanı ile ilçeye büyük bir kazanç sağlayacak kent meydanı çalışması süs havuzları, çevre düzenlemesi ile göze çarpıyor. Vatandaşlar için her şeyin düşünüldüğü projede...