02 / 05 / 2024

Karanfil Sokak altyapı işleri bitti mi

Karanfil Sokak altyapı işleri bitti mi

Yapımına başlanırken 3 ayda bitirileceği belirtilen Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları Fen İşleri Ekipleri’nin üstün performansıyla 2 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Alt yapısı tamamen yenilenen Karanfil Sokak'ın üst yapısı baştan aşağı değişti.

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Sakarya Şal Sokak'ın altyapısı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şal Sokak’ın altyapısını baştan aşağıya yeniledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Şal Sokak üzerinde başlattığı yenileme projesi kapsamında SASKİ, Şal Sokak’ın altyapı çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Şal Sokak'a yeni yüz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan çalışmayla Şal Sokak yeni yüzüne kavuşturuldu. 1. etap kapsamında bölgedeki altyapı ve yağmursuyu çalışmaları sonlandı.

Erbaş Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaş Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Erbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta İstanbu İl'i, Beykoz, Çiğdem Mahallesi, Yol Sokak'ta kuruldu.

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Tuncel tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

İzmir Aliağa fiberoptik altyapı çalışması sonucu sular altında kaldı!

İzmir'in Aliağa ilçesinde fiberoptik altyapı çalışması yapan bir firmanın elemanları, apartmanlara giden branşmanların bulunduğu su borusunu patlattı. Ahmet Balcı Sokak ile 290 Sokak'ın birleştiği köşedeki borudan fışkıran sular, sokakları göle çevirdi.

İnegöl Yenice'nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Yenice Mahallesi Refah ve Karanfil Sokak’ta yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi, arsa sahiplerinin talep ettikleri yüksek fiyatlar nedeniyle iptal edildi.

Ankara Dayanışma Sokak kayıyor!

Büyükşehir ve Çankaya belediyelerinin ‘ortak’ sorumluluk alanındaki Dayanışma Sokak’ta, 4 ay önce altyapı çalışması sırasında çöken istinat duvarı yetki karmaşasından dolayı yapılamadı. Mahalleli tehlike altında!

İzmit Yahya Kaptan tramvay hattı için altyapı çalışmaları sürüyor!

İzmit Yahya Kaptan mahallesinde, kentin şehir içi ilk raylı sitemi olacak olan tramvay hattı için başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor. Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli tramvay güzergahında altyapı çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Akçaray tramvay projesinde çalışmalar sürüyor. Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor.

Tayel Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayel Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Öney tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Hilal Altyapı Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Altyapı Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Özenci tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Bağcılar, Fatih Mahallesi, Mehmet Akif Bulvar Sokak'ta kuruldu.

RBY Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBY Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yakut ve Abdurrezzak Ayhan ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Beşiktaş, Konaklar Mahallesi, Beyaz Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Karanfil Sokak altyapı işleri bitti mi Haberi

Karanfil Sokak altyapı işleri bitti mi

Geçtiğimiz Ekim ayında yapımına başlanan Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Görünen yüzü kadar görünmeyen yönleriyle de değişen sokağın yağmur suyu, doğalgaz, kanalizasyon, elektrik ve telefon hatları da tamamıyla elden geçirildi.  Esnafın oylaması ile modeli belirlenen sokak geniş kaldırım ve tek araç geçişli oldu. 


Daha önce yolu kaldırım taşı olan sokak asfaltlanarak artık sürücülere daha konforlu bir sürüş sağlıyor. Eski halinden eser kalmayan sokak yeni haliyle hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürüyor.


Pendik...