12 / 05 / 2024

Karaoğlan

Karaoğlan

Karaoğlan'da tapu sevinci yaşanıyor. Ankara Gölbaşı Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Karaoğlan Mahallesinde, imar planlaması biten 774 parselin tapuları Duruay tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı.

Başkentte konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Cemre Karaoğlan ve Şeref Atilla Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Esad Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esad Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berkan Karaoğlan tarafından kuruldu. 

Yılkar Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılkar Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Gündüz ve Oğuzhan Karaoğlan ve Oğuzhan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Samsun Tekkeköy'e yeni okul yolda!

Samsun Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Mahallesi’ne yeni bir okul yapılacak. Okul bünyesinde 10 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapı bulunacak. 

Ankara Gölbaşı'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Karaoğlan-İmar Mahallesi'nde yer alan tribleks villa 9 milyon 731 bin 250 TL bedel ile icradan satılıyor.

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Ankara Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Şehzadeler İlçesi Karaoğlanlı Mahallesi’nde 2012 yılında yapılan Atık Su Arıtma Tesisleri’nde mutlu son yaşandı. Uzun yıllar bekletilen Karaoğlanlı Atık Su Arıtma Tesisleri sonunda faaliyete geçirildi.

Doho Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Doho Turizm Limited Şirketi, Oğul Karaoğlan ve Hasan Deniz Dikkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimarsinan Caddesi 'nde kuruldu.

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Dağıdır tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Gölbaşı meyve, sebze, balık toptancı hali imar planı askıda!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Karaoğlan Mahallesi Meyve, Sebze ve Balık Toptancı Hali amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Gölbaşı Kadastro yollarında çalışma!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Gölbek, Selametli, Karagedik, Oğulbey, Karaoğlan mahallerinde bulunan tarım ve kadastro yollarında yenileme, onarım ve büz çalışması yapıyor.

Karaoğlan Haberi

Karaoğlan

Gölbaşı ilçesine bağlı Karaoğlan Mahallesi'nin imar çalışmaları tamamlandı. Gölbaşı Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Karaoğlan Mahallesinde, imar planlaması biten 774 parselin tapuları Duruay tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı. Başkan Duruay, arsa sahiplerine tapularını kendi elleriyle tek tek dağıtarak hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Tapu dağıtımında konuşan Duruay, Karaoğlan Mahallesinin imar çalışmalarının tamamlandığı ve bugün tapularının dağıtıldığını ifade ederek, "Çok kısa zamanda imar çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımıza tapularını bugün teslim ediyoruz, imar çalışmalarımızda hiç kimseyi mağdur etmeden tamamladık. Göreve geldiğimiz günden beri Karaoğlan Mahallesinin imarı ilgili sorunları çözerek, kısa sürede tamamladı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışarak güzel bir plan çıkardılar kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Tapu dağıtım töreninde katılan davetlilere Karaoğlan Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yemek ikramında bulundu. 


Milliyet...