23 / 07 / 2024

Karaosmanoğlu Derneği İzmitte Kuran Kursu yaptırıyor

Karaosmanoğlu Derneği İzmitte Kuran Kursu yaptırıyor

Geçtiğimiz aylarda dernek bünyesindeki çalışmalarla kurulan ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun dedesi Hafız Muharrem Karaosmanoğlu’nun adını taşıyan caminin ardından şimdi de Kız Kur’an Kursu kurmak için projeler hazırlanmaya başladı

Bağdat Caddesi Derneği kuruldu!

Bağdat Caddesi Derneği Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından kuruldu. Derneğin geçici yönetim kurulu Avukat Ali Güvenç Kiraz, Tolga Şahlıoğlu, Erdem Köseoğlu, Yücel Gündüz, Feray Temur'dan oluşuyor... 

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği Binası açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği binasının Eylül ayı içerisinde açılacağını belirtti.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek projedeki çalışmaları inceledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası'na katılacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun ‘En anlamlı proje’ olarak nitelediği Şehit ve Gaziler Derneği hizmet binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne müjdesini verdiği hizmet binası projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Şehir plancılarından İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Balıkesir Emekliler Derneği'ne TOKİ için üyelikler arttı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Balıkesir Şubesine Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından emekli vatandaşlarımızın ev sahibi olmaları için TOKİ'ye emir vermesi, üzerine emekliler TÜED'e üye olmak için sıraya girdiler.

Karaosmanoğlu Derneği İzmitte Kuran Kursu yaptırıyor Haberi

Karaosmanoğlu Derneği İzmitte Kuran Kursu yaptırıyor

İlimizde bir süre önce kurulan Karaosmanoğlu Eğitim ve Kültür Derneği, yeni bir projeye daha başlıyor. Başkan Karaosmanoğlu’nun oğlu İsmail Karaosmanoğlu, derneğin bu yeni projenin bilgilerini ve ilk çizimlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.


Bilgi notu olarak da, “Dernek olarak Kocaeli/Yuvacık’ta inşa edeceğimiz Kız Kur'an kursumuz için son hazırlıkları yapıyoruz. Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma, hayırlısı ile tamamlamayı nasip et!” ifadelerine yer verdi.


Kocaeli...