08 / 05 / 2024

karasu arıtma tesisi son durum

karasu arıtma tesisi son durum

Şehrin kuzey ilçelerindeki içmesuyu ve atık su sorununu çözüme kavuşturmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kısa vadede Karasu’nun su sorunu kuyular ile çözüme kavuşturacağız" dedi

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz günlerde hizmete alınan Karasu Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin inşasında sona yaklaşıldığını belirtti.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet verecek olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarında önemli bir yok kat ettiklerini belirtti.

Sakarya Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu Atıksu Arıtma Tesisi Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk bu yatırımımız 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesisimizin yüzde 80’lik kısmı tamamlandı” dedi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’ye hizmet sunacak Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk projemiz 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesis içerisindeki binaların yapımı önemli ölçüde tamamlandı.

Karasu'ya 16 milyon liralık arıtma tesisi geliyor!

Sakarya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu'da yapılan atık su arıtma tesisi yapım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Keleş,"16 milyonluk yatırımla ilçemize modem bir Atık Su Arıtma Tesisi inşa ediyoruz" dedi.

Zeki Toçoğlu Yeni Mahalle Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının sürdüğünü belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "İlçenin tüm atıksuları inşası süren tesislerimize ulaşacak ve en ileri arıtmanın ardından doğal ortama deşarj edilecek" dedi

Karasu-Kocaali İçmesuyu Arıtma Tesisi ihalesi 28 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kuzeye müjdeyi verdi; “Karasu ve Kocaali ilçelerimiz içi ortak içmesuyu arıtma tesisi inşa ediyoruz. Projenin ihalesine 28 Mayıs Perşembe günü çıkıyoruz. Hayırlı olsun." dedi

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

karasu arıtma tesisi son durum Haberi

karasu arıtma tesisi son durum


Şehrin kuzey ilçelerindeki içmesuyu ve atık su sorununu çözüme kavuşturmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kısa vadede Karasu’nun su sorunu kuyular ile çözüme kavuşturacağız. Orta ve uzun vadede ise son teknoloji bir içme suyu arıtma tesisini ilçeye kazandıracağız. Ayrıca Kocaali ilçemize de yaklaşık 40 Milyon TL’lik yatırımla toplam 121 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı ve atıksu arıtma tesisi inşa edeceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile Büyükşehir hizmet sınırlarına dahil olan Karasu, Kocaali ve Kaynarca’nın içmesuyu sorununa kesin çözüm getirmek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti. Daha önce Kaynarca ilçesinde önemli yatırımların gerçekleştirildiğini ifade eden Toçoğlu, “Kaynarca ilçemiz Büyükşehir hizmet sınırlarına dahil olmadan önce çalışmalarımıza başlamış ve yaklaşık 6,5 Milyon TL’lik yatırımla...