30 / 04 / 2024

karasu Dream Park 2

karasu Dream Park 2

Dream Park 2 projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri bulunuyor. Projede fiyatlar 57 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor...

Sakarya Karasu'da parklar yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, Karasu genelinde bulunan ve zamanla bozulup deforme olan çocuk parkı oyun gruplarını yeniliyor.

Fikirtepe'ye Broklyn Life ve Brooklyn Dream geliyor!

Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park projesinin yüzde 60'ının tamamlandığını belirten Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Yeni Fikirtepe'deki ilk projemiz Brooklyn Park, ardından 'Broklyn Life' ve 'Brooklyn Dream' geliyor" dedi.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Karasu Sahil Parkı törenle açıldı!

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılışı törenle yapıldı.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon projesi törenle açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nde son durum ne?

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “25 bin metrekarelik alanda hayat bulan projenin tamamlanmasıyla kuzey sahillerinin yıldızı parlamaya devam edecek” dedi

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi ne zaman bitecek?

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Toçoğlu, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgede başlattığımız altyapı çalışmaları tamamlandı" dedi.

Karasu Sahil Parkı’nda çalışmalar sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Yaklaşık 25 bin metrekarelik alandaki çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Dream of Phaselis Oteli tahsisini iptal etti!

'Dream of Phaselis' için Antalya'da Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Milli Parkı etkileşim sahası 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis gerçekleştirildi.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı'nın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon çalışmalarının temeli atıldı. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç da katıldı...

Karasu Sahil Parkı'nın temeli bugün atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun seçim döneminde sözünü verdiği bir proje daha hayata geçiriliyor. Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon çalışmalarının temeli bugün saat 18.00’da atılıyor.

Karasu Sahil Parkı çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun seçim döneminde sözünü verdiği bir proje daha hayata geçiriliyor. Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon çalışmalarının temeli 27 Nisan Pazartesi günü atılıyor.

Karasu Sahil Parkı'nın temeli 27 Nisan'da atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “Sahillerimizin dönüşümü Karasu’dan başlıyor. Yaklaşık 5 Milyon TL’lik yatırımla Karasu sahilinde yeni yaşam alanı oluşturuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

karasu Dream Park 2 Haberi

karasu Dream Park 2


Dream Park 2 projesi Sakarya Karasu'da yaşama geçiriliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Karasu Dream Park 2 projesi 60 konuttan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri bulunuyor.


Dream Park 2 fiyat listesi:

Dream Park 2 'de fiyatlar 57 bin 500 liradan başlıyor.


3 blok halinde yükselen Sakarya Dream Park İki'den vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Proje Karanfil Yapı imzası taşıyor.


Dream Park İki'de; yürüyüş yolları, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik bulunuyor.


Dream Park 2 iletişim Bilgileri;

Telefon: 0264 718 14 74

Web: